Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Alege calitatea germana!

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Kimono karate Traditional 12 oz  Kwon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

370 lei Lei
Brand
Traditional, alb
Out Of stock
Descriere
Kimono karate Traditional 12 oz Kwon
este o uniforma de karate croita dupa tiparul traditional japonez si este recomandat pentru instructori si practicantii de karate avansati. Kimonoul de karate este confectionat din material din bumbac 100% tratat special pentru a absorbi transpiratia, materialul are densitate de 12 oz (360 gr/mp).

Kimono karate Traditional 12 oz Kwon este usor si confortabil la purtat, bluza are intarituri in zona reverului, manecilor si multiple cusaturi pentru rezistenta ridicata la prize de contact. Pantalonii au elastic si un snur aditional pentru o mai buna fixare pe talie.

Kimonoul de karate Traditional este recomandat pentru stilurile tradionale de karate. Acest model se mai poate folosi pentru kata sau kumite atat pentru competitii cat si pentru antrenament.

Dimensiuni: 140 - 190 cm;

Material: 100% bumbac;

Culoare: alb;

Producator: Kwon  - Germania.

Costumele nu au inclusa in pret centura.

Grupart este reprezentant oficial Kwon in Romania. Produsele Kwon sunt fabricate conform normelor CE si WKF. firma Kwon este sponsor oficial al WKF -Federatiei Mondiale de Karate

Acest produs se aduce pe comanda in aproximativ 7 - 10 zile dupa achitarea unui avans de 50% din valoarea totala a kimonoului.

Pretul este pentru marime 140 cm. Pentru mai mullte detalii click pe link
http://www.echipamente-arte-martiale.ro/kimono-karate-traditional-12-oz-kwon/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura