Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Grigodin Elcom S.R.L

021/4348932,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2000.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente pentru telecomunicatii cabluri optice, echipamente de retea. Compania are un efectiv de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Principala preocupare a companiei Grigodin Elcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
cabluri, fibra optica, patchcord, patchpanel, rack, fibra carbon/polipropilena, suport pentru reglete, kit ODF, pigtail, cordoane, prize telefonice, unelte de insertie, telcomunicatii, telefonie, UTP
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Grigodin Elcom S.R.L
Persoana de contact: Toader Gabriela
Adresa: Str Cernisoara, Nr. 96d, Sect. 6, Cod 61022
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/4348932