Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Program facturare EuroFacturi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aplicatia EuroFacturi permite emiterea de facturi, facturi proforme, chitante, facturi cu chitante, avize de insotire si monetare.

Aceste documente se pot salva, vizualiza, tipari sau exporta in format Word, Excel, Pdf, etc. Poate fi folosita de orice societate, platitoare sau neplatitoare de TVA, persoane fizice autorizate si alte organizatii. Lucreaza cu toate cotele de TVA (5%, 9%, 24%, Taxare inversa, TVA inclus, Scutit cu drept de deducere si scutit fara drept de deducere).

Permite generarea si printarea Jurnalului de Vanzari si a Declaratiei Informative 394. Facturile si proformele pot fi expediate prin email, direct din program, catre client. Permite tinerea unei evidente a incasarilor pentru facturile emise si a scadentei acestora si generarea unor rapoarte detaliate. Baza de date este salvata in mod automat pentru evitarea pierderii acesteia.

Puteti astfel beneficia cu costuri minime de o solutie rapida, complexa si usor de utilizat pentru emiterea facturilor, chitantelor, avizelor de insotire, monetarelor si proformelor in confomitate cu noul Cod Fiscal si cu legislatia in vigoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura