Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transport fluvial marfuri generale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.

Prin folosirea transportului fluvial containerizat se pot deservi prin servicii directe de linie porturile Giurgiu sau Turnu Severin, dar si Ruse si alte porturi dunarene pana la Belgrad, in urma solicitarii exprese a clientilor nostrii.

Avantajul folosirii transportului containerizat fluvial consta in ofertele de pret avantajoase oferite in comparatie cu celelalte porturi prin care Belgradul este deservit in prezent(Rijeka, Thessaloniki, Bar, Koper) si prin faptul ca ofera o legatura directa cu serviciile de linie intre China si Marea Neagra.

Green Marine Logistics ofera posibilitatea incarcarii/descarcarii atat de marfuri generale/vrac cat si containere din barje pe chei si viceversa precum si transbordare directa de marfuri din vapor in barja si vice/versa.

In completare se asigura si depozitarea containerelor pline cu marfa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura