Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Green Marine Logistics Srl

0722701444,

Despre noi

Trimite mesaj
Green Marine Logistics Srl
Green Marine Logistics SRL Constanta este o casa de expeditii marfuri, ce activeaza in domeniul serviciilor de transport atat pe plan intern cat si international, dispune de logistica necesara efectuarii oricarui tip de transport solicitat: maritim, fluvial, aerian, auto, feroviar.

Relatiile cu clientii nostrii se bazeaza pe promptitudine, eficienta, calitatea serviciilor si competivitatea tarifelor practicate.

In baza contractelor stabilite cu agentii celor mai importante linii maritime de transport containerizat din Romania, ca si agenti de booking va putem oferi rate de transport competitive atat pentru marfuri in regim FCL (full container load) sau LCL (less than container load) cat si in regim - door to doora - sau multimodal.
Serviciile noastre de transport maritim containerizat conecteaza Romania cu porturi din intreaga lume atat pentru marfurile de import cat si pentru exporturile de bunuri.

Din serviciile adiacente transportului maritim containerizat oferite de catre firma noastra, enumeram :

- expeditii marfuri pe autocamion si cale ferata,
- transport auto de marfuri generale, agabaritice, precum si periculoase, pe plan intern si international
- asistenta pentru efectuarea formalitatilor vamale de import, export, tranzit
- alte servicii colaterale prin partenerii nostri specializati (ex. agenturare nave, certificari cantitative si calitative, comisionare vamala, expertize marfuri, depozitari marfuri sub regim vamal etc.),
- operari nave conventionale cu marfuri pentru import sau export prin portul Constanta si Constanta-Sud Agigea, Mangalia, Midia
- angajari nave pentru transport conventional
- alte operatiuni de logistica etc

Cu speranta ca va intereseaza unul sau mai multe din serviciile oferite de catre firma noastra dorim sa devenim unul din furnizorii de servicii pentru societatea dvs.

Asteptam cu interes orice solicitare viitoare si va asiguram de tot sprijinul nostru pentru efectuarea tipului de transport solicitat.
Produse si servicii:
expeditii de marfa intern si international, transport containerizat, transport maritim si fluvial conventional, transport rutier complet si grupaj, transport feroviar si aerian, servicii logistica
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Green Marine Logistics Srl
Persoana de contact: Mocanu Cristian
Adresa: Bd. Mamaia, Nr. 135A-137, Et. 3, Cam. 30, Cladirea Millenium Business Center
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0722701444
Fax: 0341818620
Website: http://www.gm-log.com