Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi va marcam viitorul

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gravator laser - masina de gravat cu laser Fiber

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LS100 Ex FIBER
Out Of stock
Descriere
Masina de gravat laser LS100EX Fibre are urmatoarele caracteristici:

Dimensiuni - L x l x h (mm): 1025 x 725 x 440 (40.35″ x 28.54″ x 17.72″)
Suprafata de marcare (mm): 610 x 305 (24″ x 12″)
Axa Z (mm): 145 (5.7″)
Viteza (m/s): 1.5
Putere (W): 20-30
Greutate neta (kg): 70
Marcare laser precisa si cu contrast puternic.

Ideala pentru marcarea pieselor mecanice, a placilor de identificare, decuparea precisa a pieselor metalice fine, marcarea obiectelor promotionale, a cadourilor, bijuteriilor, stilourilor, trofeelor, etc.

Rezultate exceptionale pe obiecte din otel, otel inox, fonta, titan, aluminiu, carburi, argint, alama, ceramica, ABS .

Masina LS 100EX Fiber este solutia ideala pentru gravarea unei largi game de metale si nu necesita aplicarea de aditivi pe suprafata gravata. Rezultate excelente se obtin si pe material ABS .

Se integereaza usor intr-un mediu industrial sau comercial. Suprafa activa de gravare de 610 x 305 mm este ideala atat pentru marcarea pieselor individuale, cat si pentru marcarea unor serii de piese.

Designul masinii asigura confortul utilizatorului: deschiderea frontala usureaza accesul la spatiul de lucru si permite introducerea sau extragerea usoara a pieselor, precum si orientarea fara efort a acestora in campul de marcare. Functia “pointn’ shoot” asigura pozitionarea rapida si fara greseli. Sistemul autofocus asigura amplasarea automata a suprafetei la distanta focala corespunzatoare si garanteaza precizia marcarii.

Panoul de comanda LCD ergonomic permite selectarea lucrarilor dintr-o lista incarcata direct pe masina.

Sunt disponibile mai multe sisteme de exhaustare - filtrare de mica putere, pentru a garanta protectia mediului de lucru si a celui inconjurator.

Accesorii optionale permit marirea capacitatilor masinii LS 100EX Fiber: dispozitiv de gravare pe suprafete cilindrice si conice, masa cu prindere prin depresiune a materialelor foarte usoare si de grosime mica, o gama de lentile cu distante focale diferite pentru marcari de inalta definitie.

Masina este pilotata de programul LaserStyle - nivelul Graphic, livrat impreuna cu masina. Interfata sa conviviala asociata functiilor profesionale, permite realizarea usoara a unor compozitii grafice complexe. Parametrii de marcare sunt memorati pentru o utilizare ulterioara.

Garantia: 24 luni

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura