Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi va marcam viitorul

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gravator laser - masina de gravat LS100EX IQ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
35W-40W-60W-70W
Out Of stock
Descriere
Masina de gravat laser CO2 LS100EX are urmatoarele caracteristici:

Dimensiuni - L x l x h (mm): 1025 x 725 x 450 (40.35″ x 28.54″ x 17.72″)
Suprafata de marcare (mm): 610 x 305 (24″ x 12″)
Axa Z (mm): 145 (5.7″)
Viteza (m/s): 2.5
Putere (W): 35-40-60-70-80
Greutate neta (kg): 70

Ideal pentru marcarea, gravarea si decuparea obiectelor din plastic, lemn, acril, metal, sticla, piele si cauciuc. Sticla si metalul nu pot fi decupate cu acest sistem laser. Anumite metale necesita un aditiv pe baza de substante ceramice pentru a putea fi marcate.

Convine pentru urmatoarele tipuri de aplicatii: gravarea si decuparea etichetelor, marcarea pieselor, trofeelor, a obiectelor cadou, a articolelor din piele sau a obiectelor din sticla, realizarea panourilor de signaletica, marcarea fotografiilor si realizarea stampilelor din cauciuc. Un sistem care se adapteaza in cateva secunde celor mai multe aplicatii de marcare si gravare.

O masina de gravat laser CO polivalenta, solida si compacta. Usor de instalat oriune: intr-o uzina, ca si intr-un atelier, magazin sau birou.

LS100 Ex iti mareste productivitatea printr-o marcarea de calitate efectuata cu viteze de pana la 2.54 m/sec si controlata de la un panou de comanda LCD cu un design ergonomic si taste de acces rapid la functii (economie importanta de timp!).

Masina de gravat laser CO2 LS100EX
este un echipament de calitate, cu spatiul de lucru iluminat. Accesul frontal permite amplasarea si pozitionarea usoara a pieselor in spatiul de lucru. Designul ergonomic si nivelul de securitate CDRH Clasa 2a permit o utilizare zilnica sigura. Indiferent de materialul prelucrat, laserul rosu de pozitionare asigura un reglaj rapid si fara greseala.Sistemul autofocus garanteaza precizie si confort.

Gama de echipamente de exhaustare si filtrare, precum si sistemul air assist imbunatatesc gravarea si decuparea unor materiale: cauciuc, piele, materiale acrilice, protejand astfel mediul de lucru si cel inconjurator.

Sunt disponibile si accesorii optionale, pentru a largi si optimiza performantele masinii LS100 Ex: dispozitiv de gravare pe suprafete cilindrice, masa de prindere prin depresiune, masa tip fagure, suport cu varfuri de sprijin, precum si o gama larga de lentile de focalizare.

Cu interfata sa intuitiva, programul GravoStyle 5 (optional) face mai usoara ca niciodata realizarea compozitiei grafice, chiar daca aceasta contine sigle, imagini si text. Parametrii de lucru sunt pastrati si salvati odata cu fisierul. Veritabila platforma multi-tehnologica rezultata din experienta de peste 50 de ani a societatii Gravograph, programul GravoStyle 6 asigura sprijin la realizarea a 100% din lucrarile laser posibile: incrementare de liste de nume si/sau numere, asistare la prelucrarea fotografiilor, asistare la realizarea stampilelor din cauciuc, optimizare material la decupari, realizarea de cadrane si rigle s.a.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura