Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi va marcam viitorul

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gravator laser - masina de gravat LS900 Edge

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LS 900 Edge -2 surse
Out Of stock
Descriere
Diversifica-ti afacerea! LS900 Edge este combinatia ideala pentru gravarea cu laser si taierea mai multor materiale. Cele doua surse laser, CO2 si fibre, il fac foarte flexibil in utilizare.

Software-ul Gravostyle permite schimbarea usoara intre cele doua surse. De asemenea, ofera functii de control specifice modului sursa duala.

Tehnologii laser incercate si testate

Gravograph inoveaza si ramane fidel activitatii sale de baza. Masina de gravat si taiat cu laser LS900 EDGE combina o sursa laser CO2 si o sursa fibre (20, 30 sau 50 W), ceea ce o face eficienta intr-un spectru larg de materiale.

Graveaza:

Sticla, cristal, ceramica
Piatra
Metale, inclusiv cele mai dure de oteluri
Taie :
Lemn, hartie, carton
Piele
Plastic colorat sau transparent
Materiale acrilice
Puternica, deoarece este generata si livrata prin fibre optice, sursa laser Fiber este eficienta pe materialele dure utilizate adesea in setarile industriale.

Sursa laser CO2 este generata de o combinatie de gaze si descarcari electrice. Prin urmare, proprietatile sale difera usor de laserul Fiber, permitand in special marcarea materialelor transparente, deoarece acestea nu reactioneaza la laserul Fiber.
Control software optimizat
Gravograph s-a stabilit ca un pionier in managementul masinilor cu sursa duala: software-ul sau, Gravostyle, este capabil acum de controlul A-to-Z al job-urilor care necesita interventia atat a tehnologiei CO2, cat si a tehnologiei fibre! Determinati ce parte a jobului trebuie finalizata folosind o tehnologie sau alta, cu ajutorul unui sistem de culori. Apoi software-ul interpreteaza informatiile si le transmite masinii. Nu este necesara nicio operatie umana: aparatul trece automat de la o sursa la alta!

Versatil
Cele doua surse integrate in LS900 EDGE sporesc posibilitatile de gravare si taiere a materialelor oferite de masina, de la taierea hartiei la marcarea otelului inoxidabil.

Ergonomic
Principala noastra preocupare este comoditatea utilizatorului.
Proiectat ca o masina laser 2- in -1, LS900 EDGE completeaza perfect gama laser Gravograph si este astfel compatibil cu toate accesoriile disponibile pentru gama: fixare cilindrica, suport de taiere, ..

LS900 EDGE este prima masina laser cu sursa dubla care ofera optica (oglinzi si lentile) compatibile cu ambele tipuri de fascicule laser! Nu este nevoie de operatii manuale intre doua procese de marcare, totul este controlat direct de software-ul Gravostyle.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura