Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi va marcam viitorul

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gravator laser - masina de gravat LS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LS100
Out Of stock
Descriere
Masina de gravat laser CO2 LS100 are urmatoarele caracteristici:

Dimensiuni - L x l x h (mm): 760 x 725 x 440 (29.92″ x 28.54″ x 17.72″)
Suprafata de marcare (mm): 460 x 305 (18″ x 12″)
Axa Z (mm): 145 (5.7″)
Viteza (m/s): 2.5
Putere (W): 35-40-60
Greutate neta (kg): 43

O masina compacta, flexibila si robusta. Usor de instalat si pus in functiune, simplu de utilizat, permite echiparea rapida a unui magazin sau atelier.

Panoul ergonomic de comanda are functii simple si, prin rapiditatea operatiilor, mareste considerabil eficacitatea si productivitatea.

Dispune de functii standard performante: air assist (asistare aer pentru stingere flamei in zona de atac laser), ajustarea automata a distantei focale (autofocus), laser rosu de pozitionare. Astfel, timpii de fixare a obiectului si de reglare sunt redusi la minimum.

Accesoriile optionale: dispozitiv de gravare pe suprafete cilindrice, masa de decupare, sisteme de exhaustare si filtrare, compresor de aer integrat etc. permit satisfarea celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Programul GravoStyle LaserStyle nivelul Graphic, este instrumentul ideal pentru realizarea usoara a unor compozitii grafice complexe. Parametri de gravare asociati materialelor sunt salvati cu lucrarea respectiva, functii avansate faciliteaza obtinerea unor rezultate deosebite si simplifica gravarea : coduri bare, fotografii, stampile, cadrane - rigle, etc.).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura