Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Asociatia Open Mind Education

0745.146.307, 0745.146.307

Despre noi

Trimite mesaj
Gradiniţa Open Mind a fost fondată in anul 2003 de către Asociaţia Open Mind Education, ca o alternativă la invăţământul tradiţional de stat şi particular.

Combinând valorile familiei cu metode moderne de predare, dragostea de copii şi profesionalismul, Open Mind s-a aflat în tot acest timp în ascensiune continuă şi a reuşit să obţină, pe lângă Autorizaţia de Încredere a Ministerului Educaţiei şi Cercetării din România (nr. 794/ 2005), o acreditare din partea Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Gradiniţa Open Mind are avizul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, al Autoritatii Sanitar Veterinare Ilfov şi este una din puţinele grădiniţe din Romania fondate de un cadru didactic care işi exercită profesia în mod real în grădiniţa, alături de alţi angajaţi permanenţi şi colaboratori, cu pasiune, respect şi devotament faţă de părinţi şi copii.

Mai mult, chiar, începând cu anul 2007, am primit gradiniţa în casa noastră, copiii care vin aici fiind membrii unei familii mari şi fericite.
Produse si servicii:
servicii gradinita particulara
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Asociatia Open Mind Education
Persoana de contact: Dobrescu Laura
Adresa: Str. Pescarusului Nr. 4
Localitate: Pantelimon
Judet: Ilfov
Telefon: 0745.146.307
Telefon mobil: 0745.146.307