Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gradinita Joy For Kids
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gradinita sector 5
500 lei
Brand
Nou
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gradinita Joy For Kids:
"Daca privim in ochii copiilor, vom invata ce inseamna visul, bucuria, dorinta, daruirea.

Vom intelege atunci cat de buna, cat de curata si cat de frumoasa poate fi lumea privita prin ochii lor.

Noi, am ales sa-i bucuram si sa ne bucuram impreuna cu ei!

Sa ne...bucuram...asadar!"

Gradinita este situata intr-o zona linistita, departe de forfota orasului, in sectorul 5 Bucuresti (limita sector 4) pe Str. Ostrov nr. 21, zona City Mall, langa Clinica Medicala Sante (Sos. Giurgiului).

Gradinita este amenajata intr-o locatie deosebita in sector 5, vila compusa din parter + etaj dispune de 4 sali de grupa, fiecare sala fiind dotata cu grup sanitar, 2 sali de activitati optionale, sala de mese, terasa, vestiare personale si o curte de poveste, amenajata pentru ca cei mici sa se simta cat mai aproape de natura (copaci, flori, spatii verzi ), de asemenea gradinita dispune de jucarii de gradina speciale pentru copii (saltea gonflabila, piscina, balansoare, casute pentru copii).

Gradinita noastra va ofera 3 tipuri de program: gradinita program scurt (7:30-13:00), gradinita program mediu (7:30-14:00), gradinita program prelungit (7:30-18:00).

Predarea in gradinita se face in limba engleza si limba germana.

Copiii vor parcurge impreuna cu educatoarele grupelor urmatoarele activitati, activitati ce fac parte din curriculumul national:

- educarea limbajului,

- activitati cu continut matematic,

- cunoasterea mediului,

- educatie pentru societate,

- educatie plastica,

- activitate practica si elemente de activitate casnica,

- educatie muzicala,

- educatie fizica,

- limba engleza,

- limba germana.

Abordarea educationala propusa se orienteaza asupra folosirii metodei proiectelor tematice de grup, selectate, proiectate si elaborate cu ajutorul copilului si in care brainstorming-ul, lucrul in echipa si actiunea directa a copilului sunt mijloacele de baza ale procesului de predare-invatare-evaluare.

Programul fiecarui copil include activitati cuprinse in Curriculumul National pentru invatamant prescolar si o limba straina (engleza sau germane), disciplina predata de catre educatoare sau profesor de specialitate, prin metode diversificate, atractive pentru copii.

Parintii care doresc ca cel mic sa parcurga si un alt gen de activitate pot opta pentru unul dintre
optionalele propuse in oferta gradinitei noastre. Acestea se vor desfasura in fiecare dupa-amiaza, dupa ce copiii vor servi masa de pranz sau dupa programul de somn al celor mici:

- arte martiale;

- dans modern si de societate;

- acvaristica;

- teatru;

- tenis;

- inot;

- pian;

- pictura;

- MindLab;

- FasTracKids.

Pe langa serviciul de gradinita, centrul educational din sector 5, va ofera servicii foarte bune de after school, before school, program weekend copii, organizare petreceri copii, gradinita cu scoala de vara.

Transportul pentru copii poate fi asigurat de catre gradinita noastra si in alte zone decat sector 5; transportul efectuat de gradinita poate acoperi toate zonele din Bucuresti cat si zonele din imprejurimi.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse