Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scarificator Graco GrindLazer 390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Scarificator Graco GrindLazer 390

Graco Scarifier Caracteristici exclusive:
Sistemul de montare a rotilor EasyGlide - rulourile montate in partea din fata impreuna cu anvelopele duale pneumatice duble din spate fac ca manipularea sa fie sigura si usor de manevrat ca un echipament de linie.
Sistemul de actionare TriBelt - designul curelei 3-cog optimizeaza transferul de putere si manevrarea maxima a incarcaturii pentru a elimina costurile.
Sistemul ProStart de mare capacitate - ambreiajul centrifugal permite pornirea si oprirea usoara a taietorilor. De asemenea, faciliteaza pornirea in conditii de vreme rece, elimina reculurile rupte si asigura o viata mai lunga a centurii.
Roata din fata oscilabila - Roata din fata face rotirea rapida si usoara, manevrabilitatea mai buna.
GrindLazer cu atasament LineDriver

Acum obtineti o productivitate mai mare, o insertie mai dreapta si o indepartare a sirului cu mai putina oboseala. De ce umbli cand poti sa conduci? Linia patentata LineDriver sau LineDriver HD ofera cele mai inovatoare si usor de utilizat sisteme de deplasare pentru antreprenorul profesional.

Optiuni pentru cutite:
12 puncte, otel
8 puncte Flail Tungsten Carbide
8 puncte FullCut Tungsten Carbide
6 puncte Miller Tungsten Carbide

Solutii superioare de macinare. Ideal pentru indepartarea marcajelor de trafic, termoplastic, acoperire epoxidica si netezirea suprafetelor inegale.

Daca produsul nostru prezinta interes, nu ezitati sa ne contactati pentru discount-uri si oferte la adresa de email sau la numerele de telefon din profilul companiei !

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura