Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulverizator vopsea Graco Airless Mark IV Max ProContractor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Varful de gama al pulverizatoarelor electrice Graco pentru vopsea, solutii ignifuge si glet fara aer comprimat.
Pulverizator Graco Airless Mark Max ProContractor

Mark Max Procontractor este un dispozitiv multifunctional pentru proiecte mari de vopsire atat in interior cat si in exterior! Este partenerul de inalta performanta, care pulverizeaza glet fara aer comprimat si vopsele obisnuite.

MARK MAX PROCONTRACTOR pulverizeaza latex, emulsii, acrilice, epoxidice, materiale de umplere, solutii ignifuge, vopsele intumescente si cele mai cunoscute gleturi fara aer comprimat. Este atat de performant incat furnizeaza suficient debit pentru ca 2 oameni sa poata pulveriza simultan.

Pulverizarea de material texturat necesita productivitate ridicata si acesta este punctul forte al pulverizatorului Mark IV. A fost conceput pentru a economisi timp si bani, permitandu-va sa pulverizati mai multi metri patrati pe zi si ofera functii valoroase, obligatorii pentru contractorii cu adevarat profesionisti. Fie ca trebuie sa pulverizati strat pentru slefuire de Nivel 5, lut pentru perete uscat pentru finisaj tip coaja de portocala, tip stropire sau tip marmorat, fie ca trebuie sa pulverizati o gama larga de amorse si vopsele, acest pulverizator este solutia ideala!

In link-ul de mai jos puteti observa o prezentare a echipamentului Mark IV ProContractor.

https://youtu.be/NCuFmhwtClU?list=PLCDlMohWJzv9y6xl-QCCWDW4pD586mLfZ

Daca produsul nostru prezinta interes, nu ezitati sa ne contactati pentru discount-uri si oferte la adresa de email sau la numerele de telefon din profilul companiei !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura