Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Grand Prix Travel Team Romania

004021.634.30.23, 0040731.839.131

Despre noi

Trimite mesaj
Mergeti pe urmele viitorilor campioni mondiali cu biletele si pachetele noastre la toate cursele din sporturile cu motor!

In 2009 un nou sezon plin de actiune din campionatele sporturilor cu motor va sta in fata: atat locatiile clasice cat si unele complet noi deopotriva va asteapta pentru a savura in direct Grand Prix-urile Formulei 1! Bineinteles va oferim biletele la toate aceste curse.

Triumful lui Sebastian Vettel in marele premiu de la Monza a constituit doar un preambul la tot ceea ce va asteapta din partea pilotilor de Formula 1: actiune, succes si emotii!

Acestea va sunt in plus garantate de lupta pentru titlul mondial al producatorilor purtata de: Ferrari, BMW si Mercedes.

Grand Prix Travel Team va ofera alaturi de servicii de o calitate ireporsabila posibilitatea de a simti pe pielea dumneavoastra experienta unica a curselor din sporturile cu motor punanduva la dispozitie: bilete la Formula 1, DTM precum si faciltandu-va accesul la Paddock Club si in premiera la cursele din spectaculosul MotoGP.

Mergand mult mai departe de simpla vanzare a unor bilete la Formula 1, va oferim o multitudine de servicii conexe: la cerere va organizam excursia la evenimentul pe care dumneavoastra il alegeti.

Aceasta inseamna ca nu va oferim doar posibilitatea de a va alege tribuna si categoria de bilet pentru cursa favorita din Formula 1 ci mai mult puteti alege si locatia de cazare.

Totodata vine ca de la sine inteles ca tot noi va vom face atat rezervarea pentru biletul de avion catre destinatia aleasa cat si pentru transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la circuit.

Inafara ofertelor de pachete construite in jurul biletelor la cursele de Formula 1 si DTM am dezvoltat pentru clientii speciali departamentul special de Incentive care va sta la dispozitie permanent pentru consiliere personalizata in cele mai mici detalii si pentru alcatuirea programelor si ofertelor individualizate.

Ne-am bucura sa va salutam alaturi de ceilalti pasionati de masini si viteza la oricare din cursele acestui an!

Echipa Grand Prix Travel Team
Produse si servicii:
excursii la curse Formula 1, bilete de intrare la curse Formula 1, excursii la curse DTM, bilete intrare la curse DTM
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Grand Prix Travel Team Romania
Persoana de contact: Marginean Liviu
Adresa: Str. Tractoristilor Nr. 19
Localitate: Popesti Leordeni
Judet: Ilfov
Telefon: 004021.634.30.23
Telefon mobil: 0040731.839.131
Fax: 004021.634.30.26