Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gold Press Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Internet mobil
9 €
Brand
Unlimited Mobile Internet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Abonamentele Unlimited Mobile Internet oferă acces naţional cu o utilizare rezonabilă de 1GB pentru abonamentul cu viteză de până la 1 Mbps, de 2GB pentru abonamentul cu viteză de până la 3.6 Mbps şi 8GB pentru abonamentul cu viteza de până la 7.2 Mbps.

La depăşirea acestui trafic lunar viteza scade la valoarea de 128kbps (download) / 64 Kbps (upload) urmând a reveni la valorile iniţiale în următoarea lună de facturare.
Traficul făcut peste aceste valori nu este taxat!

*Îţi este mult mai uşor să lucrezi când nu eşti la birou

Faptul că nu eşti la birou nu însemnă că nu poţi lucra cel puţin la fel de eficient. Reţeaua 3G Broadband de la Vodafone îţi oferă acum viteze de transfer atât de mari încât nici nu vei simţi diferenţa.

*Accesezi cu uşurinţă aplicaţiile de la birou

Mai ales când nu eşti la birou este important ca accesul la aplicaţiile dorite să se realizeze cu uşurinţă. De aceea cardul 3G Broadband este însoţit de o aplicaţie software intuitivă, construită în aşa fel încât să concentreze într-o singură interfaţă accesul către toate aplicaţiile de la birou: e-mail, Internet, Intranet, SMS, reţeaua companiei unde lucrezi.

*Toate informaţiile sunt transferate în condiţii de maximă securitate

Fie că optezi pentru o reţea virtuală privată care asigură transferul de date fără să folosească Internet-ul, fie că doreşti să foloseşti o soluţie securizată peste Internet (SSL sau bazată pe un client de VPN) poţi fi liniştit. Securitatea informaţiilor este asigurată!

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie doar sa trimiteti un mesaj catre Gold Press Media cu datele dumneavoastra de contact si un reprezentant GPM va lua legatura cu dumneavoastra.
Din Gura in Gura