Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Chevrolet Aveo
2340723 lei
Brand
AVEO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aveo combina designul modern cu utilitatea. Este un sedan compact cu 4 usi, care pune accent atat pe fiabilitate cat si pe imagine. Cu un interior spatios pentru cinci persoane si comenzi orientate spre sofer, Aveo ofera un pachet complet la un pret avantajos.

O masina este un partener, deci trebuie sa fie si frumoasa. Caroseria stilata a modelului Aveo prezinta o grila indrazneata, bare de protectie bine reliefate, aripi curbate si faruri tridimensionale. Toate, combinate intr-un design stilat si contemporan.

Aveo are spatiu interior suficient pentru 5 persoane, cu loc generos pentru picioare si pentru cap. Pentru sofer, volanul reglabil si toate instrumentele de control plasate intuitiv creeaza o senzatie de confort.

Chevrolet a echipat fiecare Aveo cu cele mai moderne masuri de siguranta. ABS plus airbag-uri frontale si laterale sunt numai inceputul.

Chevrolet Aveo este fabricat sa raspunda in orice situatie. Motorul de 1.2 litri este extrem de eficient, oferind putere suficienta si emisii reduse de noxe iar motorul de 1.4 litri va fi apreciat de fiecare conducator auto.
Din Gura in Gura
Alte Produse
Chevrolet Epica

53407.94 lei
Chevrolet Lacetti

34592.73 lei
Chevrolet Captiva

72077.65 lei
Chevrolet Spark

22420.69 lei