Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Chevrolet Captiva
7207765 lei
Brand
CAPTIVA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Captiva
Un SUV destinat Europei. Acest concept interesant a stat la baza crearii modelului Captiva, un model crossover care combina puterea si spatiul oferite de un SUV cu stilul si caracterul practic ale unei berline din clasa mijlocie.

Pentru un model de baza, Captiva LS este surprinzator de bine echipat. Geamurile actionate electric, inchiderea centralizata cu telecomanda, luneta cu deschidere separata si sistemul audio compatibil MP3 reprezinta doar punctul de plecare. Pregatiti-va pentru o lista cuprinzatoare de dotari atunci cand alegeti orice model de Chevrolet.

Aspectul sau este puternic si sofisticat. Ramanand fidel conceptului de "crossover", aspectul modelului Captiva reprezinta o combinatie atractiva intre sport si stil. Profilul suplu este dominat de rotile mari si aripile puternice. Oglinzile laterale se pliaza pentru un confort vizual sporit, incorporand totodata semnalizatoarele de directie pentru o vizibilitate optima.

Toate modelele Chevrolet sunt surprinzator de spatioase in interior. Dar in Captiva, senzatia este si mai puternica. In privinta spatiului pentru umeri si picioare, Captiva se inscrie intre cele mai bune modele din clasa sa.

Captiva este primul model Chevrolet de pe piata europeana disponibil cu motor diesel. Acest motor modern dispune de sistem common rail, care presupune emisii reduse - ceva ce nu ati fi asteptat de la un model SUV tipic. Exista, de asemenea, 2 motoare pe benzina.

Motorul DOHC cu patru cilindri genereaza o putere de 133 CP, iar modelul V6 de 3,2 litri furnizeaza o putere considerabila de 225 CP. Captiva LT este disponibil cu o cutie automata cu 5 trepte si mod de schimbare manuala a vitezelor, oferindu-va un control sporit la deplasarea pe pantele abrupte si cu viteza redusa.
Din Gura in Gura
Alte Produse
Chevrolet Epica

53407.94 lei
Chevrolet Lacetti

34592.73 lei
Chevrolet Aveo

23407.23 lei
Chevrolet Spark

22420.69 lei