Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ceai de Napraznic
15 lei
Brand
Ceai de Napraznic 150g
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ceai de napraznic

e 150 g

Supliment alimentar

Compozitie: Napraznic / Geranium robertianum,  parti aeriene,100%.

Acest produs are rol antispastic, diuretic, antidiabetic, antitumoral, astringent, antidiareic, hipotensiv, cicatrizant.

Indicat in: -uz intern: tumori maligne, sterilitate atat la femei cat si la barbati, impotenta, neoplasm uterin, icter, diaree, dismenoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, fixarea sarcinii, diferite forme de cancer (pulmonar, mamar, uterin ), tuberculoza, iradiere, mareste rezistenta la stres, infectii virale, tulburari intestinale.

                 -uz extern: ulceratii si micoze cutanate, stomatite, conjunctivite, afte, hemoragii, hemoroizi, herpes, herpes genital.



Mod de preparare: se face infuzie combinata; doua linguri de planta se pun in 300 ml de apa la inmuiat, de seara pana dimineata, cand se filtreaza maceratul (licoarea) rezultat, iar planta ramasa se opareste cu inca 300 ml apa.Se lasa sa se raceasca o jumatate de ora la temperatura camerei, apoi se filtreza. Se combina maceratul cu infuzia racita. La preparare se va folosi doar apa plata, nu de la robinet.



Doza recomandata pentru consumul zilnic: -intern-  se beau 3-4 cani pe zi, pe stomacul gol. Infuzia combinata se bea inghititura cu inghititura; - extern- se fac spalaturi locale pe zona afectata.

Recomandari: pentru eficienta marita se poate asocia cu Tinctura de Napraznic.



Atentionari: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se utiliza dupa data de expirare, inscriptionata pe ambalaj.

Atentionari speciale: A nu  se utiliza de  femeile insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra la temperatura camerei ferit de lumina directa a soarelui, in ambalajul original.
Din Gura in Gura