Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Go4agri International

Licenta pentru solutii viabile
0766467529, 0763632288

Despre noi

Trimite mesaj
Firma Go4Agri International, firma olandeza, cu reprezentanta in Romania, are ca scop principal implementarea de tehnologie vestica in estul Europei.
Importanta de a gasi solutii pentru provocarile din domeniul agricol si de mediu din lume sunt recunoscute pe intreg Mapamondul. Go4Agri International contribuie la aceasta, oferind solutii puternice pentru proiectele dumneavoastra valoaroase, pe baza performantelor solide.

Parteneriat

Parteneriatul este cuvantul cheie din spatele operatiunilor de Go4Agri International. Pentru a asigura cea mai buna concordanta intre cunostintele noastre si cerintele dumneavoastra am stabilit mai multe divizii orientate spre piata.
Sustinuti de o vasta experienta si de cunostintele de specialitate despre conditiile locale, lucram in stransa colaborare cu clientii pentru planificarea si implementarea facilitătilor. In toate aceste proiecte, Go4Agri International are o abordare de lucru in echipa, de lucru cu clientii, cu profesionistii din domeniul ingineriei, cu furnizorii si contractorii din constructii is cu arhitectii, pentru a analiza situatia actuala, diagrama necesitatilor viitoare pentru a gasi cea mai buna solutie posibila.

Misiunea Go4Agri
Misiunea noastra declarata este de a contribui la eforturile de la nivel mondial pentru a face fată provocarilor agricole si de mediu, prin punerea in aplicare a cunostintelor din Europa de Vest in Europa de Est si de a adapta solutii practice                                acceptabile, in conditii de plata pe termen lung. Go4Agri International executa proiecte la cheie, in domeniile agricol şi de mediu sau pe baza de pachet de furnizare. In cazul proiectelor toate componentele trebuie sa se potriveasca perfect si sa lucreze impreuna. De la planificarea initiala, la selectarea si procurarea echipamentelor, livrare, instalare pana la punerea in functiune si inceperea activitatii si trainingului, coordonam fiecare etapa a proiectului. Oferim service si administrare a proiectului, pe perioada de dupa implementarea acestuia.
Produse si servicii:
sere si solarii la cheie, sere hobby, adaposturi de animale, abatoare ultramoderne, mori de vant, panouri solare, instalatii de biogaz, generatoare de coacere rosii si banane, finantari de proiecte
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Go4agri International
Persoana de contact: Torgie Ionut
Adresa: Str. Somesului, Nr. 39
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0766467529
Telefon mobil: 0763632288
Fax: 0360814240
Website: http://www.go4agri.com