Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
19 pareri
Produse (2336)

Cuptor gastronomic electric convectie Giorik Mini Touch

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Producator: Giorik Italia
Seria: Mini Touch

MiniTouch este noul cuptor compact si intuitiv de la Giorik. Aceasta gama a fost echipata cu un panou de control intuitiv si inovator cu ecran tactil care permite utilizarea programelor de gatit preincarcate si incarcarea retetelor de pe un stick USB. Acesta poate stoca programe cu mai multe faze de gatit si poate controla umiditatea relativa in camera de gatit, oferind trei viteze diferite ale ventilatorului, gatirea cu sonda interioara si gatirea la temperatura scazuta cu setarea Delta T. Caracteristicile sale sunt maxi si singurul motiv pentru care am numit-o MINI este pentru ca are un ecran de 5.

MiniTouch are o gama larga de cuptoare, inclusiv cele 6 si 10 tava GN 1/1 si un cuptor cu 6 tavi in dimensiunile GastroNorm 2/3. Acest cuptor mai compact raspunde nevoilor intreprinderilor mai mici sau poate fi folosit ca un cuptor suplimentar intr-o bucatarie mare.

Pentru a facilita munca in bucatarie, bucatarii Giorik au creat sute de retete care sunt preincarcate in memoria cuptorului si disponibile imediat pentru utilizare. Cu toate acestea, fiecare reteta poate fi personalizata si salvata in functie de preferintele utilizatorului MiniTouch. Mai mult, datorita portului USB, utilizatorii pot exporta si importa mii de retete rapid si usor.

Compact, cu latimea de 519 mm
Consum redus de electricitate
Gatit la temperatura scazuta de la 50 C
Racire in timpul gatitului
Mentinere
Gatit pe mai multe niveluri
Informatii despre sistem
One touch
Trimite mesaj
Din Gura in Gura