Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
19 pareri
Produse (2336)

Masina de spalat vase tunel, cos 70x70 Project S200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Producator: Project Italia
Model: S200
Dimensiuni exterior: 85x85x164 cm
Dimensiuni cos: max. 70x70cm
Inaltime utila: 85cm
Putere: 11000 W / 400 V 3 N 50 Hz
Programe: de la 2 la 12 ajustabil

Masina este echipata cu tehnologie de clatire ABT. Acest sistem reduce cantitatea de apa utilizata pentru clatire cu 20% in comparatie cu masinile similare fara aceasta tehnologie.
Ultima generatie de comenzi electronice inteligente este usor de folosit si ofera operatorului o multime de informatii utile. In ceea ce priveste functionarea, este suficient sa stim ca atunci cand butonul verde se aprinde verde, S200 este gata sa porneasca ciclul, cand butonul clipeste, aparatul este setat si cand albastrul devine albastru, ciclul de spalare este in desfasurare.
Afisajul digital cu scroll mare permite de asemenea utilizatorului sa vada, la cerere, temperaturile de functionare, numarul de cicluri si starea masinii.
Avand in vedere nivelul foarte scazut al zgomotului, obtinut prin constructia pereti dubli si sistemul special anti-vibratii, este greu de spus cand un ciclu este terminat. De aceea, exista un indicator optic care arata durata ciclului ramas si o avertizare a buzzerului la sfarsitul ciclului.
Auto-diagnoza electronica permite identificarea rapida a defectiunilor si oprirea parametrilor operationali.
Afisajul electronic tactil cu ecran tactil are avantajul ca este usor de curatat si rezistent la apa, asigurand o fiabilitate de lunga durata.
Ciclul special de auto curatare care spala camera interioara si rezervorul, este standard pentru toate masinile de spalat vase si este foarte util pentru a minimiza munca care trebuie facuta la sfarsitul programului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura