Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
19 pareri
Produse (2336)

Sistem de rafturi suspendate ItalModular im|92

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Acest nou model de rafturi reprezinta solutia optima pentru organizarea si cresterea spatiului de stocare disponibil. Sistemul sau inovator, patentat, il face alegerea ideala pentru cresterea suprafetei de depozitare cu 25% pana la 90% comparativ cu rafturile traditionale.

Fabricat din aliaj de aluminiu anodizat cu rafturi din polietilena sau aluminiu, aceasta versiune de rafturi va rasplateste cu economii mai mari in ceea ce priveste cantitatea de spatiu utilizabil; economii mai mari in ceea ce priveste instalarea sistemelor de racire si aer conditionat, cu economiile de energie asociate; si, deoarece este atarnat de pe podea, intregul etaj este mai usor si mai rapid de curatat, ducand astfel la un spatiu mai igienic.

Designul modern, elegant, stabilitatea, usurinta de asamblare si capacitatea impresionanta de incarcare il fac solutia ideala pentru oricine care are nevoie sa organizeze si sa utilizeze cat mai mult spatiul disponibil, satisfacand nevoile a numeroase aplicatii diferite.

Cu mare versatilitate, sistemul creste si organizeaza spatiul in multe domenii de aplicare, in timp ce alegerea extinsa a dimensiunilor standard face ca rafturile sa fie foarte adaptabile, permitand o multitudine de combinatii si avand ca rezultat economii considerabile de spatiu.

Robuste, nu au nevoie de o fixare sau o ancorare speciala, sunt construite pentru a lua sarcini grele cu o indoire minima. Fiecare modul de alunecare are o capacitate de incarcare de aprox. 400 kg, care se ridica la 1.600 kg pentru un modul standard.

Simplitatea extrema si viteza de asamblare realizata datorita sistemului de imbinare patentat prin ansamblul Italmodular este simpla si rapida si poate fi realizata fara ajutorul unor unelte speciale.

Suprafetele netede, rotunjite, profilele inchise, absenta totala a golurilor si crapaturilor in care se poate acumula murdarie si sistemul inovativ de agatare care pastreaza rafturile de pe podea se combina pentru a furniza un inalt standard de igiena.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura