Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gmn Serv Electro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri radiante
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panourile radiante constituie o sursa de incalzire revolutionara si noua. Sunt construite din materiale compozite, fiind economice si ecologice. Sunt usor de montat si manipulat. Prin manopera adecvata, panourile radiante pot constitui un sistem modern, eficace si estetic de incalzire a unui spatiu de locuit.

Panourile radiante functioneaza cu tensiune 220-230 V, 50 Hz c.a., avand o putere consumata intre 400-1100 W in functie de model si marime. Temperatura atinsa la suprafata se situeaza intre 95 si 110 grade. Se fabrica in diverse culori, sau, la comanda, pot fi personalizate cu alte culori decat cele existente la momentul achizitionarii sau cu imagini. Elementul termic al panourilor o constituie rezistenta nemetalica a conductorului pe baza de carbon cu termostat de siguranta.

Ca principiu de functionare este cedarea de caldura a elementelor radiante pe baza radiatiei termice in infrarosu. Astfel se produce o radiatie termica cu randament ridicat fara electrosmog. Undele termice transmit energia direct si imediat, fara pierderi de transport, catre toate corpurile solide din zona de radiatie. Temperatura optima a spatiului se obtine prin temperatura de suprafata a materialelor inconjuratoare si a obiectelor din incapere. "Vinovatul pentru pierderi", in cazul sistemelor termice obisnuite - conductele, tevile de apa, calorifere, convectoarele - dispare in adevaratul sens al cuvantului.

Alegerea panourilor radiante ca sistem de incalzire se face pentru ca putem respira astfel un aer mai curat si mai placut in casa, faptul ca nu este praf in casa, caldura este mai sanatoasa, nu se produce mucegai in incaperi, costurile de achizitie si montaj sunt reduse, sunt ecologice, randamentul termic este peste 90% si se realizeaza o economisire substantiala a energiei. Se face economie prin reducerea costurilor de energie, a costurilor de instalare, nu sunt costuri de revizii si reparatii si nici de proiectare.

Panourile radiante sunt recomandate de AEUU (Uniunea Generala Europeana pentru Protectia Mediului).
Din Gura in Gura
Alte Produse