Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

SC Elf Sage SRL-D

0216834032, 0743145429, 0725543954

Despre noi

Trimite mesaj
In calitate de Distribuitor al aparatul SPIRIDUS - ELF (Extremely-Low-Frequency) am oferit echilibru energetic si atenuarea durerilor la sute de oameni, iar multumirea lor m-a ajutat sa imi extind activitatea.

La rugamintea clientilor mei de a le oferii si aparate de masurat glicemia, respectiv glucometre am studiat piata si am ales produsele firmei Taidoc producator de aparate glucometre cu marca                                                                                                                                DiaVue Prudential, Produsele Taidoc sunt cele mai renumite pe plan international.

In calitate de Unic Importator si Distribuitor al glucometrelor BioCare utilizatorii SPIRIDUSULUI si nu numai, pot acum comanda glucometrele DiaVue Prudential oferite CADOU, iar consumabilele (Testerele) la cel mai bun pret in Romania, cu tehnologie de ultima generatie / vezi oferta.

Astfel prin oferta noastra teama de a cunoaste valorile glicemiei, datorita preturilor ridicate, a fost eliminata. Controlul glicemiei este acum o necesitate si obligatie pentru a gestiona cat mai bine si eficient afectiunea functiilor pancreatice.

Beneficiind de oferta noastra UNICA veti putea avea echilibru energetic si glicemic in parametrii tot mai buni pentru sanatatea dumneavoastra, evitand riscurile unor complicatii majore.
Produse si servicii:
glucometre TAIDOC - BioCare, SPIRIDUS, Tensiometre, filtre pentru apa pura de izvor, apa alkalina, sisteme de filtrare a apei
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
DA
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SC Elf Sage SRL-D
Persoana de contact: Ristache Elena
Adresa: Str. Vatra Dornei nr. 11, ap. 16
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0216834032
Telefon mobil: 0743145429, 0725543954
Fax: 0216834032