Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Albacom Biz Srl.

Sursa ta de idei luminoase
0258830053, 0745068076

Despre noi

Trimite mesaj
Magazinul online GlowMania.ro este operat de catre SC Albacom Biz SRL, cu sediul in Alba Iulia,

GlowMania.ro apare in 2008 ca ramura independenta a sitului parinte ArticoleUV.ro rezultat a cererii pentru produse fosforescente, fluorescente si de petrecere.

Cu o gama de peste 400 de produse fosforescente cu leduri si de petrecere atent selectionate, GlowMania este intr-o continua expansiune, gama produselor fiind marita saptamanal.

GlowMania.ro va ofera produse a caror utilizare este legata de efectul fosforescent de lunga durata, de efectul reactiv UV, electroluminiscent si lumina led ambientala.

In scopul sporirii ideilor creative va punem la dispozitie o gama larga de produse destinate petrecerilor, efectelor teatrale sau de cinema, decoratiunilor interioare cu efecte unice.

Ne-am indreptat toata atentia spre satisfacerea clientului, bazata pe principiul "un client multumit e un client care se reintoarce" si de a crea unui catalog de produse unicat in Romania.

Produsele noastre au multiple utilizari dA�nd culoare celor mai stralucite idei.

Universul imaginatiei nu cunoaste limite, iar pentru a va ilumina viata cotidiana si pentru a va transforma unele idei in realitate, GlowMania vine in intampinarea dumneavostra cu o tehnologie deosebita.

Pentru orice detalii, nelamuriri sau intrebari legate de produsele noastre si modul de utilizare va vom sta la dispozitie oferindu-va atat suport online cat si telefonic.
Produse si servicii:
produse a caror utilizare este legata de efectul fosforescent de lunga durata, de efectul reactiv UV, electroluminiscent si lumina LED ambientala
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Albacom Biz Srl.
Persoana de contact: David Radu
Adresa: Str Bucuresti Nr 88
Localitate: Alba Iulia
Judet: Alba
Telefon: 0258830053
Telefon mobil: 0745068076
Fax: 0358830053
Website: http://www.glowmania.ro