Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Glonos Multicom

Maestrul culturii tale
0756368717,

Ingrasamant Foliar Trainer 1 litru

In Stock
Telefon:
0756368717
Pret:
55 lei
 

Detalii produs

Cauti Ingrasamant Foliar Organic? Nici o problema! Ingrasamantul Foliar Trainer 1 litru este exact ceea ce cauti! Comanda-l chiar acum!
Trainer
imbunatateste cresterea plantei si sprijina cele mai delicate faze (cresterea, formarea si marirea fructului, etc.) Ingrasamantul Foliar Trainer este ideal pentru complementarea ingrasamantului traditional, cu scopul atingerii unei productivitati mari si a obtinerii de rezultate de foarte buna calitate, datorita substantelor active din punct de vedere biologic. Trainer este un ingrasamant permis in agricultura organica.

Privind in substantele continute, pentru a rezuma, putem spune ca Trainer contine Azot organic, foarte repede absorbit de planta, in doza de 5 %, restul de 26,3 % fiind aminoacizi.

Dozele si modurile de utilizare ale ingrasamantului Trainer trebuie stabilite in baza cerintelor si starilor naturale ale culturilor. In conditii medii se aplica 3-5 tratamente pe timpul ciclului vegetativ al culturii, in functie de cultura, de conditiile agricole si de cerintele nutritive la o concentratie de 0,3-0,4%. Trainer poate fi amestecat cu cele mai comune pesticide si ingrasaminte de pe piata. Nu amestecati cu insecticide si fungicide pe baza de ulei, Dodina, Fosetil. Cea mai buna perioada de aplicare a ingrasamantului foliar Trainer este atunci cand cultura are nevoie de aminoacizi specifici: crestere, dupa transplantare, formarea fructului, sau atunci cand inghetul, seceta sau alte evenimente au alterat capacitatea de sinteza a plantei.

Avantaje: Rezistenta majora la conditii de stres climatic, cresterea productiei si calitatii fructelor, marime mai mare a fructelor.

Aminograma garantata (analiza continutului de aminoacizi):
Alanina    4%
Arginina    6,5%
Acid aspartic    11,3%
Cisteina    1,4%
Acid glutamic    18,5%
Glicina    4,6%
Histidina    2,6%
Izoleucina    4,3%
Leucina    8,1%
Lizina    6,7%
Metionina    1,4%
Fenilalanina    5,6%
Prolina    5,3%
Serina      6%
Treonina    3,9%
Triptofan    1,4%
Tirozina    4,4%
Valina    5,6%.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Glonos Multicom
Persoana de contact: Multicom Glonos
Adresa: 7 Iunie, Nr.4
Localitate: Salonta
Judet: Bihor
Telefon: 0756368717

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi