Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Global Systems Communications

021.636.73.73 / 33, 0728.472.100

Despre noi

Trimite mesaj
Global Systems Communications, companie cu capital in intregime romanesc, a luat nastere in 2005 si a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu peste 10 ani de experienta in domeniul IT&C.

Dupa trei ani in care compania a activat pe piata romaneasca, am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, atit ca integratori de solutii, cit si ca distribuitori de produse si servicii necesare proiectarii, integrarii si intretinerii infrastructurilor IT&C.

GSC ofera o gama larga de solutii pentru servere de tip rack-mountable si tower, adresate clientilor din domeniul serviciilor internet si corporatiilor ale caror cerinte sunt scalabilitatea, puterea de calcul si disponibilitate maxima in functionare.

GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS este unic distribuitor in Romania al companiei FANTON Italia producatorul sistemelor de cablare structurata FANTONET, cablurilor speciale de date AMBRA90 si al sistemelor electrice FME.

Sistemele de cablare structurata, proiectate si realizate de GSC, impreuna cu produsele pasive FANTON, acopera o arie de interes foarte larga.

Cu o experienta de peste 20000 de porturi, sistemele de cablare implementate cu mediu electric si optic sustin aplicatii de date, voce si imagine, cu o garantie a sistemelor de 25 de ani acordata de GSC si FANTON, pentru a proteja integritatea transmisiilor.

Incepand cu 2007 GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS a devenit importator PLANET. Planet Technology este una dintre cele mai renumite companii de retelistica bazata pe IP din lume. Proiecteaza, dezvolta si livreaza solutii IP optimizate pentru date, voce si video atat pentru marile companii cat si pentru utilizatorii SOHO. Produsele de networking oferite de Planet Technology sunt sigure, accesibile si sunt facute sa indeplineasca cele mai complexe cerinte la cele mai bune preturi.

Global Systems Communications impreuna cu Planet Technology va ofera garantia calitatii prin strategia 3O a�� timpul Optim, produsul Optim, pretul Optim.
GSC ofera clientilor sai o gama larga de echipamente active de retea special concepute pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Importator PLANET, va oferim echipamentele de o mare flexibilitate prin posibilitatea de echipare ulterioara cu sloturi pe fibra sau cupru.

Dintre produsele oferite enumeram:

* Switchuri
* Supraveghere IP
* Power over Ethernet (PoE)
* Media Convertoare
* Wireless
* Solutii VoIP
* Routere
* Solutii ADSL
* Periferice de retea (Print server, Storage server, KVM Switch, IP KVM Switch, Placi de retea samd.)

Compania Global Systems Communications este dedicata parteneriatelor şi satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai, astfel şi-a dezvoltat intr-un mod coerent si constant competentele tehnice şi portofoliul de produse, asumandu-si cu responsabilitate rolul de integrator de sistem.
Produse si servicii:
servere, storage, sisteme mobile, laptopuri, hardware, retelistica, supraveghere, cablari structurate, elemente active si pasive, fanton, elis, planet, supertalent
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Global Systems Communications
Persoana de contact: David Silviu
Adresa: Str.Fagetului, Nr.25, Sector 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021.636.73.73 / 33
Telefon mobil: 0728.472.100
Fax: 021.636.73.99
Website: http://www.gsc.com.ro