Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Globalchem Srl

0040217456002, 0040721165458

Despre noi

Trimite mesaj
Globalchem SRL este o firma de Import-Export, distributie si comert. Aceasta a fost infiintata in ideea acoperirii unei nise din piata de asigurare cu materiale speciale strict necesare unor mari intreprinderi din zona constructiilor de masini si industriei de aparare.

Din anul 2001 si pana in prezent, Globalchem si-a dezvoltat si consolidat relatiile cu mai multi parteneri externi si interni, cu care colaboreaza fructuos, devenind si distribuitor oficial pentru o parte din ei.

Sunt de notat colaborarile solide cu firmele HellermannTyton - Austria, EFFBE - Franta, Fenolit - Slovenia, Wacker - Germania, Lopigom - Italia, Zanini - Italia, Reto Iten - Elvetia si altele. Pe plan intern, colaborarile sunt foarte bune si de lunga durata cu intreprinderi precum Automecanica Moreni, Uzina Mecanica Plopeni, Uzina Mecanica Mija, Carfil - Brasov, Metrom - Brasov , AEM - Timisoara, Oltchim - Rm. Valcea, Aeroteh - Bucuresti, Wirquin - Bucuresti, Santierul Naval DAEWOO - Mangalia si altele.

Gama de materiale distribuite si comercializate este foarte larga, de la materiale pentru industria constructoare de masini, electronica, electrotehnica, auto, pana la garnituri diverse, inele, membrane cauciuc, masini si piese de schimb pentru industria tigaretelor, etc.
Produse si servicii:
elastomeri, membrana cauciuc, garnituri cauciuc, globalchem srl, accesorii cabluri, protectie cabluri, tuburi contractibile, izolatii cabluri, conductori electrici, cabluri electrice speciale
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Globalchem Srl
Persoana de contact: Ignatescu Stefan
Adresa: Strada Tincani, Nr. 3, Bloc OS3, Scara B, Ap. 61
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0040217456002
Telefon mobil: 0040721165458
Fax: 0040217456002