Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Stabilitate pentru viitor

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geotextile netesute

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GEOTEXTILE NETESUTE descriere gener
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Geotextilele netesute sunt fabricate din materia prima polipropilena netesute, cu structura firbroasa. Are cararcteristica de a lasa sa se dreneze apa foarte bine, in timp ce materialele rigide le retine.

Avind aceasta caracteristica de a drena apa si de a retine materialele rigide ele se pot folosi in multe domenii cum ar fi: lucrari de intarire al malurilor raurilor de apa, lucrari de drumuri, lucrari la caile ferate, sisteme ecologice de gunoaie, in domeniul constructiilor iar domeniul poate fi si mai special in unele situatii.

Toate geotextilele sunt testate periodic de institutii independente si de prestigiu.

Aplicatii practice:

Geotextilul se foloseste intr-o arie larga de domenii. Dintre acestea amintim:

• lucrari de intarire al malurilor raurilor de apa

• lucrari de drumuri si poduri
• lucrari la caile ferate
• sisteme de drenare in cazul infiltratiilor
• sisteme ecologice de gunoaie
• reabilitarea asfalturilor si drumurilor vechi

Lucrari de intarire al malurilor raurilor de apa

Geotextilele se folosesc in acest caz impotriva eroziunii apei asupra malurilor, sistemelor de canalizare, la albiilor din cauza rezistentei foarte mari la forta de rupere, in conformitate cu EN ISO 10319.
La cerere avind calculele hidraulice se poat modifica prin marirea capacitatii de drenare al acestor geotextile.


Lucrari de drumuri si poduri si pcai ferate


Geotextilul avind capacitate si caracteristici mecanice foarte ridicate este pretabil si recomandat in construirea de drumuri temporare, permanente. La aceste lucrari avind in vedere materialul scump care se foloseste pt separarea straturilor de soluri si in acelasi timp este foarte bun pt a intari rezistenta impotriva alunecarii solului natural care este mai slab d.p.d.v. al stabilitatii cu geotextil.

Imbinand caracteristicile mecanice cu cararcteristicile hidraulice Geotextilul mareste durata de viata al drumurilor, iar capaxcitatea de absorbtie a apei din sol, este foarte util la construirea cailor ferate.
Folosind Geotextil se reduce durata manoperei de executie a lucrarilor de drumuri precum se reduc considerabil costurile cu intretinerea acestora.

Sisteme de drenare in cazul infiltratiilor

In ultima perioada sa impus geotextilul netesut din PP la folosirea in drenare al apelor impotriva infiltratiilor.
Folosirea lor este utila in cazul montarii tevilor de drenaj, realizarea de paturi de dreanre orizontale, precum si al celor verticale.Realizarea gropilor de lucru se poate reduce simtitor, realizinduse astfel economii de bani si resurse importante.
Sistemul de drenare este folosit mai ales datorita faptului ca lasa apa sa se scurga si in acelasi timp retin balastrul, pietrisul deasupra.

Constructii sisteme ecologice de gunoaie

Pt construirea rampelor de gunoaie ecologice este foarte util folosirea geotextilului de grosime mare si de o greutate unitara mare pe m2 .Folosind acest tip de geotextil care este tratat termic, se mareste rezistenta la ruoere al materialului, mai apoi este util in filtrarea solutiilor rezultate. Este util si pt separarea straturilor, al devierii gazelor si apei rezultate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura