Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Stabilitate pentru viitor

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geocelule pentru terasamente Armater

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Geocelule pentru terasamente ARMATE
Out Of stock
Descriere
Geocelule pt terasamente ARMATERm oferite de firma GL GEOSINTEX SRL,

Geocelule pt terasamente ARMATER, este o geotextila armata in forma hexagonala, avind o forma de fagure al albinelor, fiind legate una linga alta. geocela este o forma flexibila. Celulele se pot umple cu humus, nisip, pietris, etc depinzind de aria de utilizare al acestora.

Aplicatii practice:

Geocela se aplica in cazul in care exista eroziuni foarte puternice al malului si albiilor ale fluviului, raurilor unde nu se pot utiliza metodele traditionale.In aceasta situatie fagurele de celule se umple cu pietre pt a asigura impotriva eroziunii. Datorita fortei si rezistentei foarte mari la rupere, geocela este foarte bun la folosirea in timpul constructiilor impotriva factorilor de eroziune.

geocela se mai poate folosi in situatiile in care nu creste in mod natural vegetatia iar zona este expusa la eroziune. Astfel de locuri se pot gasi la terasamentele de linga drumuri. In aceasta situatie se pune geocela `de 10cm inaltime, dupa care se umple cu pamint si se poate insaminta zona cu iarba sau alt tip de vegetatie. Astfel se creeaza o zona verde si mult mai frumoasa d.p.d.v. estetic, intr-o lume in care tebuie sa tinem cat mai mult de zonele verzi.

Alte arii de aplicatii, fara a ne limita mai sunt:

•Pt stabilizarea pantelor foarte abrupte
•Intarirea malului si albiei raurilor si fluviilor
•Realizarea de zone verzi pe pantele muntoase si stancoase

ARMATER este marca inregistrata a companiei COLBOND NV, Arnheim.

Folosirea si utilizarea imaginilor si textelor fara acordul scris al firmei GL GEOSINTEX SRL, se sanctioneaza conform legii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura