Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse din geam si cu geam

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Ramplast 6 camere Ecolux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tamplarie pvc 6 camere
Out Of stock
Descriere
Profile pvc Ramplast EcoLux - 6 camere

Seria de profile EcoLux se caracterizeaza prin structura hexacamerala a profilelor principale si latimea de 70 de mm care o incadreaza in gama superioara a sistemelor de profile de PVC de clasa A. Este de asemenea o serie de profile special proiectata pentru conditiile climaterice din Romania, in care cele 6 compartimente de aer sunt optim dimensionate pentru a oferi un cumul de izolare termica si fonica. Totodata acestea permit utilizarea unei feronerii stabile, astfel incat ansamblul este foarte rezistent la socuri mecanice.

Transfer termic scazut si rezistenta la factori externi

Consumul de energie necesar incalzirii locuintei este mult redus datorita structurii si designului acestui sistem, ajungandu-se la un transfer termic cu o valoare de 1.2 W/m2K. Permeabilitatea la aer si la apa este mult micsorata datorita sistemului de etansare format din 3 garnituri.

Design soft-line

Designul de tip soft-line se caracterizeaza prin suprafetele plane cu muchii rotunjite care permit indepartarea usoara a impuritatilor depuse in timp, atat in cazul profilelor montate intr-un mediu umed, cat si al celor din mediu uscat. Datorita liniilor rotunjite care redirectioneaza si distribuie presiunea curentilor de aer asupra ferestrei, aceste profile pot fi utilizate si in zonele cu vant si ploi puternice.

Ca si la seria Ramplast EcoTherm procesul de fabricatie pentru acest sistem de profile se bazeaza pe o reteta ecologica fara Pb cu stabilizatori pe baza de Ca-Zn. Ca urmare intretinerea ulterioara este foarte facila, deoarce nu este necesara revopsire, lipsa plumbului ca stabilizator oferind rezistenta la actiunea factorilor externi prceum razele solare.

Caracteristici principale:
Profile cu 6 camere de izolare
Sistem de profile de clasa A
Latime 70 mm
Etansare cu 3 randuri de garnituri
Transfer termic 1.2W/m2K
Grosime pereti exterior de 3 mm
Izolare fonica 43 dB
Design soft-line
Trimite mesaj
Din Gura in Gura