Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alpha Fast Courier Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport marfa Romania - Italia colete, pachete, mobila
1 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Urmarim in permanenta sa raspundem cu promptitudine si profesionalism solicitarilor venite de pe piata de transporturi si expeditii internationale, cu incarcari partiale sau incarcaturi complete, pentru toate tipurile de marfuri.

Transporturile sunt guvernate de conventiile internationale de transport marfa CMR si TIR, fiind efectuate doar cu masini supravegheate prin GPS. In plus, pentru ca marfa dumneavoastra sa fie in permanenta in maxima siguranta, toate transporturile sunt asigurate GRATUIT in limita a 20.000 euro, asigurare care poate poate fi marita pana la 1.000.000 euro in functie de necesitati.

Tarife :
1.00 euro/kg - 1-500 kg
0.90 euro/kg - 501-1000 kg
0.80 euro/kg - peste 1000 kg

Pentru marfa volumetrica (marfa usoara comparativ cu volumul ocupat - ex.: canapele) se va folosi un tarif de 100 euro/metru cub.
ATENTIE: Comanda minima de 50 euro!!! Pentru destinatii izolate, cu acces dificil este posibil ca valoarea comenzii minime sa fie mai mare de 50 euro.
Tarifele oferite mai sus nu includ TVA.
Tarifele sunt negociabile in functie de volumul solicitat . Deasemenea se pot face preturi speciale in cazul unei colaborari pe termen lung, sau a unui contract stabil.

PENTRU O OFERTA CAT MAI EXACTA VA RECOMANDAM SA DISCUTATI CU ECHIPA NOASTRA. SFATURILE NOASTRE VA POT AJUTA SA ECONOMISITI BANI !!!

Va multumim pentru atentia acordata!
Din Gura in Gura