Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gerom S.A.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Geamul termoizolant este produs pe linia automata de ultima generatie, LENHARDT BYSTRONIC.

Bagheta de aluminiu indoibila, fara coltare, umpluta automat cu desicant ( sita moleculara), elimina astfel pierderea de gaz argon. Gazul argon se introduce automat pe linia de presare. Gradul de umplere cu gaz argon este de minim 90%.

Sticla utilizata de dimensiuni Jumbo (6000x3210 mm), este produsa de: Saint-Gobain, AGC (Glaverbel), Guardian, Pilkington.Masa de taiere geam duplex (laminat) prelucreaza geam cu grosime maxima de 12 mm (6 + 6 mm).

Kitul tiocolic bicomponent, butilul, bagheta de aluminiu, sita moleculara sunt produse de lideri mondiali din domeniu.

Geamurile termoizolante au marcaj CE.

Tipurile de sticla folosite: float clar; float color; sticla reflexiva cu acoperire pirolitica - hard coat; sticla reflexiva cu acoperire magnetronica; sticla „selective coated” cu acoperiri magnetron soft, sticla ornament, antiefractie, geam sablat, sprosuri (Georgian Bar), jaluzele incorporate, armat, antifoc, cu leduri luminoase. In proiect sunt geamurile termoizolante cu celule fotovoltaice si geamuri cu culoare reglabila.

In functie de utilizare, toate aceste tipuri de sticla pot fi supuse si altor procese de prelucrare inainte de fabricarea pachetului de geam izolant (securizare, laminare, curbare, serigrafiere sau alte variante, in functie de cerintele proiectului)

Sigilare primara: butil
Sigilare secundara: tiocol bicomponent
Umplere cu gaz: presa executa automat umplerea cu gaz Argon.
Dimensiunile maxime: 5700 mm x 2700 mm.
Standard: conform SR EN 1279 (vitraje izolante)

In dependenta de tipul profilului si a metodei de fixare a geamului termoizolant se produc geamuri termoizolante : semistructurale si structurale (geam termoizolant a carui sigilant secundar este cu silicon rezistent UV).

Cerintele tot mai ridicate ale proiectantilor fata de coeficientii ca Factor Solar, Transmisia Luminii, coeficientul de transfer termic K, care controleaza confortul din interiorul cladirii au stat la baza dezvoltarii unor produse noi de catre producatorii de sticla.

Astfel, in prezent se utilizeaza tot mai mult geamuri cu mai multe depuneri speciale, care controleaza acesti coeficienti.

Departamentul tehnic Gerom S.A. se afla in stransa legatura cu producatorii de sticla si va sta la dispozitie cu consultanta tehnica de specialitate.

Pentru fatade se prelucreaza urmatoarele tipuri de sticla: float clar, color, sticla reflexiva cu acoperire pirolitica - hard coat; sticla reflexiva cu acoperire magnetronica; sticla „selective coated” cu acoperiri magnetron soft, antiefractie, antifoc, leduri luminoase, cat si aceste geamuri cu prelucrari suplimentare: securizare, serigrafiere/ emailare, curbare, laminare, decupare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura