Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geosud Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament tratament termic local pentru sudura
Brand
WELDOTHERM VAS 45-36
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
VAS 45-36 este un echipament de tratament termic cu rezistori ceramici, dedicat efectuarii de preincalziri in vederea sudarii, respectiv  efectuarii tratamentelor termice post -sudare (detensionari, recoaceri de revenire, etc.).

Unitatile de tratament din gama WELDOTHERM VAS cu sistem DIGIT 1000 pentru controlul si monitorizarea temperaturii multi -zona, va ofera cea mai avansata tehnologie din domeniu.

Aceasta tehnologie a permis inlocuirea programatoarelor digitale individuale cu module electronice de control, operate printr-un panou de tip touch screen.

VAS 45-36 permite programarea, monitorizoarea si controlul a 36 de zone in diagrame Timp-Temperatura in mod individual, grupat si retea.

Programatorul central DIGIT 1000 poate fi monitorizat / controlat si de la un calculator  separat conectat la acesta.

De asemenea, utilizatorul poate fi informat prin e-mail cu toate datele relevante, si poate interveni in timpul procesului de tratament prin intermediul unui telefon mobil conectat la mdemul GSM integrat in instalatia de tratament.

Monitorizarea curentului in timpul incalzirii elementelor ceramice poate detecta elementele ceramice defecte si prin extinderea monitorizarii catre un contactor "switch" obtinem cea mai inalta acuratete  si fiabilitate a procesului de tratament respectiv a echipamentului in sine.

Toate valorile masurate sunt inregistrate digital si salvate pe un CF-card.

Acestea pot fi de asemenea transmise printr-o conexiune USB.
Din Gura in Gura