Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Geoffan Expert Consult

Solutii verzi pentru problemel
0745195744, 0745195744

Obtinere avize, autorizatii de mediu

Telefon:
0745195744
 

Detalii produs

Aveti nevoie de aviz/ acord/ autorizatie de mediu/ autorizatie integrata de mediu?

Nimic mai simplu! Apelati la noi si veti uita de griji!

Scopul nostru este realizarea unui parcurs cat mai simplu si rapid pentru obtinerea actelor de reglementare, in vederea micsorarii timpilor de depunere/ridicare a documentatiilor necesare si de eliminare a timpului pierdut la cozi.

La obtinerea tuturor actelor de reglementare, va asiguram:
- realizarea si depunerea documentatiilor necesare obtinerii avizelor, acordurilor, autorizatiei de mediu, in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un timp cât mai scurt si cu costuri minime;
- ridicarea actelor de reglementare de la autoritatea de mediu;
- incarcarea documentelor in format electronic in SIM;
- mentinerea legaturii cu autoritatile de mediu;
- reprezentarea in sedintele CAT;
- eliminarea timpilor morti in procesul de avizare si autorizare prin intocmirea corecta a documentatiilor depuse, cat si optimizarea depunerii si ridicarii acestora, prin urmarirea lor pe tot parcursul procesului de avizare/autorizare.

AVIZ DE MEDIU

Solicitarea si obtinerea avizului de mediu pentru planuri si programe este obligatorie pentru adoptarea planurilor si programelor care pot avea efecte semnificative asupra mediului.

Documentul este emis in scopul cunoasterii impactului asupra mediului de catre partile implicate in tranzactie si asumarii responsabilitatilor privind protectia mediului.

Pentru obtinerea avizelor de mediu, intocmim:
- Notificari;
- Bilant de mediu nivel 0, Bilant de mediu nivel I, Bilant de mediu II pentru stabilirea obligatiilor de mediu;
- Memorii tehnice pentru planuri si programe;
- Rapoarte de mediu;
- Studii tip Due Diligence – pentru stabilirea obligatiilor de mediu la preluarea unui amplasament;

ACORD DE MEDIU
- actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite condiţiile şi, după caz, măsurile pentru protecţia mediului, care trebuie respectate în cazul realizării unui proiect.

Solicitarea si obtinerea acordului de mediu sunt obligatorii pentru proiecte publice ori private sau pentru modificarea ori extinderea activităţilor existente, care pot avea impact semnificativ asupra mediului.

Pentru obtinerea acordurilor de mediu, intocmim:
- Notificari;
- Memorii tehnice;
- Studii de evaluare a impactului (Raport Impact de Mediu)
- Programe de monitorizare;

AUTORIZATIA DE MEDIU
- actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile si/sau parametrii de functionare a unei activitati existente sau ai unei activităţi noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, obligatoriu la punerea în funcţiune.

Autorizatia integrata de mediu- actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecţia mediului, care acordă dreptul de a exploata în totalitate sau în parte o instalaţie, în anumite condiţii, care să garanteze că instalaţia corespunde prevederilor privind prevenirea şi controlul integratal poluării; autorizatia poate fi eliberata pentru una sau mai multe instalatii ori parti ale acesteia, situate pe acelasi amplasament si exploatate de acelasi operator.

Desfasurarea activitatilor existente precum si inceperea activitatilor noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului se realizează numai in baza autorizatiei/autorizatiei integrate de mediu.

Pentru obtinerea autorizatiilor de mediu, intocmim:

- Fisa de prezentare si declaratie, conform Ord. 1798/ 2007;
- Bilant de mediu de nivel 0, I, II;
- Programe de conformare si monitorizare;
- Formular de solicitare, conform Ord. 818/2003 modificat si completat de Ord.1158/2005, completat cu Ordinul 3970/2012;

Valabilitate- potrivit OUG nr.195/2005 privind Protectia Mediului cu completarile si modificarile ulterioare - Autorizatia de mediu este valabila 5 ani si autorizatia integrata de mediu este valabila 10 ani conf. art.16, alin (2)

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Geoffan Expert Consult
Persoana de contact: Voinea Georgiana
Adresa: Str. Veteranilor, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0745195744
Telefon mobil: 0745195744
Fax: 0378107226

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi