Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Gt Resources

0372681010,

Despre noi

Trimite mesaj
Gentlecare.ro inseamna proteze de san si lenjerie speciala de cea mai buna calitate.

Prin linia diversificata de produse GentleCare.ro este capabil sa raspunda nevoilor variate ale femeilor de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie.

GentleCare.ro este magazinul in care doamnele si domnisoarele gasesc produse ce pot defini notiunile de calitate si confort pentru a putea relua o viata normala.

GentleCare.ro vrea sa reintregeasca nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.

Protezele de san, accesoriile acestora, lenjeria speciala, atat cea de zi cu zi, cat si costumele de baie sunt realizate de cei mai buni specialisti in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse.

Nu ezitati sa contactati Gentlecare.ro la numarul de telefon 0372681010 sau prin email contact@gentlecare.ro

Operatorii Gentlecare.ro sunt disponibili de luni pana duminica intre orele 09.00 – 21.00. De asemenea, dati un like pe Facebook pentru GentleCare.

Cu empatie si dorinta de a dezvolta legaturi pe termen lung, GentleCare.ro aspira sa castige loialitatea clientelor sale.
Produse si servicii:
proteze externe de san, accesorii pentru proteze de san, sutiene cu buzunare pentru proteze de san, costume de baie cu buzunare pentru proteze de san, bustiere sport cu buzunare pentru proteze de san
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Gt Resources
Persoana de contact: Tanaselea Anca
Adresa: Sirul Livezii
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0372681010