Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.87
5 stars: Exceptional
15 pareri

Curs Responsabil protectia datelor cu caracter personal GDPR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

550 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pret: 550 RON
490 RON pentru cine achita toata suma la inceputul cursului
250 RON someri si studenti

Certificare: Cursul de Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal (GDPR / DPO), este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Participand la acest curs, vei invata ce presupune modul de gestiune si prelucrare a datelor personale ale angajatilor.

Cui se adreseaza cursul: firmelor private si institutiilor publice a caror activitate principala consta in operatiuni de prelucrare a datelor care necesita o monitorizare periodica si sistematica pe scara larga a persoanelor vizate, precum si companiilor care prelucreaza categorii speciale de date, vor fi obligate sa angajeze un responsabil cu protectia datelor personale.

CE VEI INVATA DE PE URMA UNUI CURS DE RESPONSABIL PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

1. Faptul ca vei invata sa comunici asa cum trebuie cu autoritatile competente este unul dintre cele mai importante castiguri obtinute de pe urma participarii la acest curs, iar aceste informatii nu pot fi dobandite din alta parte.
2. Vei putea face diferenta intre o situatie in care se aplica legea protectiei datelor cu caracter personal si o situatie in care aceasta lege nu se aplica. In cazul in care credeai ca nu exista situatii de acest gen afla ca acestea exista si pot fi diferentiate doar dupa ce vei absolvi cursul pentru responsabil protectia datelor cu caracter personal.
3. Vei invata care sunt drepturile persoanelor ale caror date cu caracter personal sunt stocate de catre institutia in cadrul careia lucrezi.
4. Vei putea fi in stare sa concepi un plan pentru securitatea datelor cu caracter personal, plan care este extrem de important in acest domeniu de activitate. In cazul in care nu poti face acest lucru atunci nu poti fi numit responsabil pentru protectia datelor cu caracter personal.
5. Vei invata cum se stabileste durata de timp pentru care sunt stocate datele cu caracter personal.
6. Vei invata ce inseamna confidentialitatea si care sunt consecintele pe care le vei suporta in cazul in care nu respecti principiul confidentialitatii.
7. Modul in care trebuie semnalate incidentele cu privire la securitatea datelor este un alt aspect pe care il vei invata in cazul in care vei alege sa urmeze acest curs de calificare.
8. Un alt lucru pe care il vei invata este cum trebuie sa raspunzi la o cerere cu privire la accesul la datele cu caracter personal stocate in cadrul institutiei in interiorul careia si tu lucrezi.
9. Nu in ultimul rand, cum pot fi transferate datele cu caracter personal in interiorul Uniunii Europene si in afara acesteia este un alt lucru pe care cu siguranta il vei invata in cazul in care te vei inscrie la cursul de responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura