Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Geea Investigatii Economice Srl

0723349225, 0722161910

Despre noi

Trimite mesaj
Geea Investigatii Economice Srl
Sc Geea Investigatii Economice Srl a fost infiintata in anul 2008 si a fost implicata in numeroase programe cu aplicatii in diferite domenii, in special in managementul resurselor umane, al sanatatii si securitatii in munca, activitati de consultanta si consiliere in activitati financiare si fiscale, precum si activitati comerciale.

Un nou serviciu este cel de contabilitate, inclusiv de gestionare a stocurilor din productie, retete si procese tehnologice.

Din anul 2016, firma si-a extins domeniul de activitate cu prestarea de servicii in domeniul protectiei muncii (Securitate si Sanatate in Munca), dupa obtinerea abilitarii pentru prestarea serviciilor externe de prevenire si protectie (protectia muncii) a devenit membra a ARSSM (Asociatia Romana de Sanatate si Securitate in Munca, si membra a Uniunii Coordonatorilor de Securitate in Constructii.

In prezent printre clientii firmei se regasesc importanti operatori economici nationali si internationali, asa cum sunt: Federatia Romana de Rugby, Bonduelle, Whirlpool, Etanco, Asociatia Romana de Securitate si Sanatate In Munca, BIP Telecom, Naos Skin (Laboratoire Bioderma), RO Image 2000, Gloria Jeans, Whirlpool, etc.
Produse si servicii:
protectia muncii, evaluarea si auditul riscurilor, situatii de urgenta, resurse umane/ Payrol si gestiune, cursuri si training: securitate si sanatate in munca, marketing, comert electronic
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
Abilitare Serviciu Extern de Prevenire si Protectie; Licenta Agentie Turism Tour Operator Geea Travel; Transportator ; Consultant ; Training
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Geea Investigatii Economice Srl
Persoana de contact: Bonea Constantin
Adresa: Str. Giovanni Boccaccio, Nr. 71, Sector 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723349225
Telefon mobil: 0722161910
Website: http://www.geeaworld.ro