Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

G.B. Super Video S.r.l.

0722385448, 0722385448

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in 1993, firma a inceput activitatea cu productia de filme de prezentare, de protectia muncii si spoturi publicitare, iar mai tarziu a continuat cu activitati de comert si prestari servicii in domeniul publicitatii.

De la intermedierea unor servicii de serigrafie, tipografie, decorari cu autocolant etc, a ajuns astazi la executia de servicii si produse proprii in domeniul publicitatii si serviciilor.

Utilajele si echipamentele pe care le detinem ne permit executarea printurilor de calitate foto, la dimensiuni de pana la 1,06m, rezolutie max 2400x1200 dpi, pe canvas, banner, autocolant, hartie foto, s.a.; decorari cu autocolant pe vitrine (antireflex, antiefractie), autovehicule cu text si logo cu informatii personalizate, placi din pvc (panouri de afisaj pentru productie, protectia muncii, informatii generale,etc), stiplex, panouri, bannere s.a., gravare industriala (pentru panouri de comanda masini, placute indicatoare pentru aparate, placute indicatoare si de directionare, brelocuri, panouri cu placute interschimbabile pentru preturi sau curs valutar pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, sedii de firme, banci, gravare artistica, gravare pe obiecte promotionale din metal, lenm, plastic, piele, sticla (pixuri, brichete, supoti pentru carti de vizita, scrumiere, etui-uri, brelocuri, suporti pentru cd-uri, dvd-uri, memory stick-uri, tacamuri, desfacatoare de sticle, etc.

Pentru serviciile de filmare si fotografii dispunem de aparatura Sony si Nikon pentru cele mai inalte standarde de calitate; putem executa fotografii si filmari de evenimente, industriale (de produs, de prezentare de tehnologii, de reclama), artistice (de portofoliu, aniversare).

Firmele si casetele luminoase sunt executate din profile de aluminiu sau pvc, din cadre de otel profilat, cu fete din stiplex, policarbonat sau dibond decupat computerizat pe router si inserate litere sau simboluri, pictograme din stiplex de 10-20mm.

Iluminarea se face cu tuburi fluorescente, cu tuburi cu descarcare in gaze spectrale sau cu led-uri; literele volumetrice se executa din pvc,stiplex, forex, aluminiu, alama,inox si au forme, grosimi si inaltimi diferite functie de comanda clientului, ele putand sa fie luminate din interior, in halou, din exterior sau neluminate, colorate sau albe.

Lucrand cu stiplexul, a fost nevoie de multe ori sa-i facem diverse prelucrari (debitari liniare sau pe contur, indoiri, gauriri, etc) si am descoperit ca putem face fata unor solicitari de produse unicat sau serii mici ca de exemplu: suporti pentru meniuri, pentru afise, anunturi, nume, informatii cu talpa, cu picior metalic, din stiplex sau diverse materiale, de diverse forme si marimi, care le dau unicitatea si chiar mic mobilier din stiplex.

Sisteme de afisaj stradal pe panouri tip "A" sau cu talpa, pentru informatii despre produse, servicii, de avertizare si informare, care se adreseaza firmelor, micilor comercianti, bancilor, pensiunilor, sunt executate din aluminiu cu rame clik, iar printul este protejat.

Executia de stampile s-a dezvoltat ca o necesitate a dezvoltarii pietei si a cresterii competitorilor din piata; astfel executam stampile pentru firme (de identificare, de inregistrare documente, pentru serviciile financiar-contabile, juridic, personal-salarizare, CTC, secretizare documente, modificari de preturi, pentru uz personal, alimentar, industrial, textil, etc.

Laminarea si legarea documentelor porneste de la format A6 si merge pana la A0 sau laminare in rola la latime de maxim 1m.

Consilierea clientilor nostri ocupa un plan important al activitatii noastre, deoarece am considerat ca fara a intelege actiunile reciproce de promovare, rezultatele nu vor fi niciodata cele dorite.

Creatia grafica a venit de la sine, atunci cand partenerii nostrii doreau sa isi promoveze ideile si mesajele dorite, iar noi a trebuit sa gasim forme cat mai diferite si utile pentru a le realiza in produse cat mai eficiente, pentru a-i promova cat mai bine.
Produse si servicii:
printare foto de mari dimensiuni, fotografii industriale, artistice, stampile, gravare computerizata, firme luminoase, placi de firma, creatie grafica, pliante, mape, personalizare promotionale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: G.B. Super Video S.r.l.
Persoana de contact: Bradean George
Adresa: Str. Branduselor, Nr. 86, Bl. 1, Sc. A, Ap. 4
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0722385448
Telefon mobil: 0722385448