Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
GBAK Solutions Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vin dulce de rodie 0.5l - Principe de Azahar Spania
15675 lei
Brand
BSG193393
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vin dulce de rodie 0.5l - Principe de Azahar Spania - Premium 11 ani Vechime

Daca in ultimul timp ati fost la supermarket, ati observat probabil ca cea mai mare tendinta din industria alimentara este cea a produselor din rodie. Cresterea popularitatii rezulta partial din cresterea interesului din punct de vedere medical in beneficiile pentru sanatate ale acestui fruct. Rodiile sunt in mod natural bogate in polifenoli, antioxidanti puternici, care sunt de ajutor in combaterea unei varietati de probleme de sanatate.

Produs in Spania cu pasiune, perfect pentru consum propriu sau pentru a-l oferi partenerilor, prietenilor, familiei, vinul de rodie Principe de Azahar are continutul de antioxidanti de trei ori mai mare decat cel al vinului rosu si este un vin ideal pentru ocazii speciale.

De o calitate incomparabila, elaborat manual folosind sucul unuia dintre cele mai apreciate super-fructe din lume, rodia, vinul savuros de rodie Principe de Azahar este unic si exclusivist. Sticla italiana, de calitate superioara, pe trei straturi, cu aproape 4 ani de macerare si 11 ani vechime transforma vinul de rodie Principe de Azahar intr-un cadou de lux, un vin Premium, ideal pentru iubitorii de bauturi fine.

Comercializam doar Rezervele Casei Sendra Gonzalez.

Nota de degustare: O simfonie ludica de arome cu puternice accente fructate, aromatic de la primul nas, aduce tonuri proaspete de rodie, nuantate de note citric-vegetale. Gustul prezinta un atac cu senzatii dulci, dar apoi evolueaza, post gustul fiind lung, proaspat, vioi, elegant si placut.

Beneficii:
Energizeaza si detoxifiaza corpul pentru ca vinul de rodie are de 3 ori mai multi antioxidanti decat orice vin rosu de pe piata din Romania si din lume (conform studiilor Universitatii Miguel Hernandez de Elche Alicante - Februarie 2016 pentru vinul de rodie Principe de Azahar si a unui studiu publicat in Journal of Agricultural and Food Chemistry din America despre vinul de rodie in general)
Un ajutor oferit sanatatii celulelor tale, creste imunitatea;
Ajuta la intarirea oaselor;
Reduce riscul de accidente vasculare si alte boli ale inimii;
Poate reduce nivelul de colesterol din sange;
Reduce riscul de diabet de tip II deoarece vinul de rodie Principe de Azahar nu contine adaos de zahar, fructoza din rodie avand un grad brix ridicat suficient pentru un vin dulce si gustos;
Reduce riscul aparitiei cancerului, datorita antioxidantilor, cu atat mai mult cu cat acestia sunt preponderenti in vinul de rodie;
Imbunatateste functiile cognitive (reduce posibilitatea aparitiei bolilor precum Alzheimer, Parkinson si dementa);
Pastreaza toate beneficiile rodiei din sucul de rodie (vitamine, minerale, proprietati antiimbatranire, proprietati antistres, proprietati antivirale).

Despre Principe de Azahar:
Crama Sendra Gonzalez a lansat in anul 2008 Vinul de Rodie, unic in lume la aceea data.
Recolta de rodie a fost de o calitate exceptionala si pentru toti cei familiarizati cu gustul exceptional al vinurilor de portocale Principe de Azahar, vinul de rodie reprezinta o incantare.
Ne straduim sa oferim o clasa foarte speciala de vin de rodie, de calitate superioara, plina de aroma si de antioxidanti, naturala (fara adaosuri). Din acest motiv, procesul natural de fermentare al rodiei dureaza peste 3 ani, pentru ca aciditatea, limpezimea si alcoolul vinului sa fie de calitate premium, rezultand astfel un vin absolut minunat. Ulterior, se trece vinul prin 3 filtrari, iar metoda de extragere folosita este caderea gravitationala.
Deoarece folosim suc de rodii 100% natural,vinul rezultat este unul bogat si aromat. Cand cumparati vin de rodii de la noi,il primiti imbuteliat intr-o sticla de calitate superioara, in trei straturi din Italia, pentru ca stabilitatea vinului sa fie desavarsita si siguranta la transport marita.
Din Gura in Gura