Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuptor pentru ardere ceramica si fotoceramica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Therma
Out Of stock
Descriere
Therma 50CLT
Izolatie din fibra ceramica refractara cu temperatura de clasificare 1260 grade celsius
Dimensiuni interne: 360*360*400 mm (l*p*h)
Temperatura maxima de lucru 1050 grade celsius
Controller programabil
Thermocouple de tip K
Usa tip steag
Elemente de incalzire : rezitente meatalice din Kanthal A1
Zone de reglaj :1 +-10grade celsius

https://www.facebook.com/Ticon.Ovens.Furnaces.Engineering/

Cuptoarele Therma CLT sunt cuptoare din fibra ceramica rigidizata, asezata in mai multe straturi. Avantajul acestora este ca, se vor incalzi mai repede decat cuptoarele din caramida. Un cuptor cu fibra este potrivit pentru produce mai rapid o multime de lucrari, permitandu-va sa efectuati mai multe cicluri de incarcare a cuptorului. Un cuptor cu fibra este, de asemenea, o alegere buna, ca si cuptor de calatorie, deoarece este mai usor. Un cuptor mai usor este avantajos de asemenea, in cladirile care au probleme cu incarcarea pardoselilor, de exemplu spatiile de la mansarda.

Cuptorul cu fibra ceramica are un consum enegetic mai redus cu 30% fata de cel din caramida. Astfel puterea instalata necesara pentru acelasi volum de marfa este mai mica. Aveti avantajul unei instalatii electrice mai putin costisitoare si a unui consum redus de energie.

Therma 50 Clt este excelenta alegere pentru spatii din: studiouri mici, scoli, gradinite, institutii de invatamant sau reabilitare psihica, tabere, evenimente, targuri tematice, chiar apartamente, case de vacante, etc... Este usor de transportat si se poate pune in functiune la orice priza de 220 V. Este un cuptor cu incarcare frontala, deci are un avantaj evident fata de cuptorul cu incarcare pe sus, permitand o manipulare relaxata si usoara a obiectelor ceramice.

Este usor de curatat prin aspirare. Are rezistentele metalice incastrate in canale semideschise ce nu permit acestora, ca in urma uzuri, sa iasa din canal si sa se intrerupa, prelungind astfel durata de viata a acestora.

Automatizarea acestui cuptor este performanta. Permite programarea a 15 cicluri / programe care pot oferi pana la 45 de pasi / segmente, toate acestea putand fi configurate de utilizator ca urcare / mentinere / coborare a temperaturii. Modul de programare al ciclului de lucru este intuitiv si simplu de utilizat.

Functiile software-ului de asteptare a pasului (in cazul unei intarzieri a procesului asupra valorii de referinta programate) si modul de recuperare a ciclului (dupa o intrerupere a alimentarii) sunt principalele caracteristici ale acestui programator care a fost special conceput pentru automatizarea cuptoarelor industriale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura