Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portita din teava profilata GP180 standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2300 lei Lei
Brand
GP 180
Out Of stock
Descriere
Noua dumneavoastra Portita de intrare in curte trebuie sa fie ceva special. Ea trebuie sa se potriveasca stilului casei dumneavoastra, sa fie reprezentativa si sa dovedeasca bunul dumneavoastra gust. Portita GP Standard complet zincata termic. Compania GarduriMD este printre primele companii de producere a portilor si gardurilor ce ofera produse zincate termic. Acest proces tehnologic sporeste durabilitatea in timp a portilor, previne coroziunea si extinde durata de exploatare a acestora.Toate portile confectionate de GMD au sistem de deschidere bazat pe balamale ajustabile cu rulment.

Balama ajustabila (BA) este un model de balama cu rulment proiectata si produsa de marca GMD. Constructia sa complexa permite deschiderea bilaterala a portilor. Acest tip de balama este optimal pentru orice tip de porti batante si pietonale, in special pentru porti automatizate, deoarece face deschiderea mai lina si mai usoara.

Setul /40 pentru stalpii de beton include:

- Poarta Pietonala /ZnT/BA/ 1850x900 - 1 buc
- Stilp/ZnT/ p/u Porti 40x80/2 h-2..0 m - 1 buc
- Stilp/ZnT/ Adaugator p/u Poarta Pietonala    40x80/2 h-2..0 m - 1 buc
- Balama cu Rulment Ajustabila - 2 buc
- Yala mecanica

Toate produsele dupa zincare sunt acoperite cu vopsea pulbere in camp electrostatic dupa care tratate in cuptorul de polimerizare la 200 grade C. Indiferent ca este vorba despre o constructie noua sau despre modernizare, GarduriMD va ofera Portita potrivita pentru orice zona a curtii dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura