Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Garden Rustic Spatii Verzi

Raiul din gradina ta
0721239698, 0721239698

Aranjament cu plante si piatra ornamentala

Amenajari timisoara
Model:
Amenajari timisoara
Out of stock
Telefon:
0721239698
 

Detalii produs

Fie că aveţi nevoie de amenajarea spaţiului verde sau a grădinii, de construirea de lacuri şi de cursuri de apă sau de sisteme de irigaţii automatizate pentru gradina GARDEN RUSTIC SPATII VERZI  vă stă la dispoziţie cu o echipă de iubitori ai grădinăritului şi un specialist horticultor.

Noi punem în evidenţă grădina dumneavoastră prin servicii complete de proiectare, amenajare şi întreţinere spaţii verzi: grădini rezidenţiale, parcuri publice şi ansambluri comerciale.

O grădină presupune experienţă, răbdare, pasiune şi mult timp alocat întreţinerii acesteia. Neîndoielnic, cea mai importantă condiţie pentru obţinerea grădinii mult visate este experienţa, fără de care oaza de relaxare se poate dovedi un eşec încă din etapa conceptuală, nemaivorbind de punerea ei în practică.

Din acest motiv firmele care propun servicii de amenajări şi întreţinere grădini se adresează celor care îndrăgesc spaţiul verde şi înţeleg importanţa specialiştilor horticultori, a arhitecţilor peisagişti şi, nu în ultimul rând, a grădinarilor: oameni ce pun suflet în tot ceea ce reprezintă natura din jurul casei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Garden Rustic Spatii Verzi
Persoana de contact: Ion Pasa
Adresa: Str. Primaverii Nr. 62
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0721239698
Telefon mobil: 0721239698
Website: http://www.gardenrustic.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi