Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aranjament cu plante si piatra ornamentala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amenajari timisoara
Out Of stock
Descriere
Fie că aveţi nevoie de amenajarea spaţiului verde sau a grădinii, de construirea de lacuri şi de cursuri de apă sau de sisteme de irigaţii automatizate pentru gradina GARDEN RUSTIC SPATII VERZI  vă stă la dispoziţie cu o echipă de iubitori ai grădinăritului şi un specialist horticultor.

Noi punem în evidenţă grădina dumneavoastră prin servicii complete de proiectare, amenajare şi întreţinere spaţii verzi: grădini rezidenţiale, parcuri publice şi ansambluri comerciale.

O grădină presupune experienţă, răbdare, pasiune şi mult timp alocat întreţinerii acesteia. Neîndoielnic, cea mai importantă condiţie pentru obţinerea grădinii mult visate este experienţa, fără de care oaza de relaxare se poate dovedi un eşec încă din etapa conceptuală, nemaivorbind de punerea ei în practică.

Din acest motiv firmele care propun servicii de amenajări şi întreţinere grădini se adresează celor care îndrăgesc spaţiul verde şi înţeleg importanţa specialiştilor horticultori, a arhitecţilor peisagişti şi, nu în ultimul rând, a grădinarilor: oameni ce pun suflet în tot ceea ce reprezintă natura din jurul casei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura