Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Flori, plante si arbori ornamentali

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Plante si arbori ornamentali,flori
Out Of stock
Descriere
Plante ornamentale pentru exterior sunt din diferite specii care cuprind: conifere, arbusti, plante foioase, trandafiri etc.



Pentru a alege din sortimentele noastre de plante ornamentale pentru gradina trebuie sa stiti in ce fel o sa arate gradina dumneavoastra.



De exemplu: Coniferele isi pastreaza frunzisul si pe timul iernii. Acesti coniferi pot diferii in culoare (verde, galben, argintiu). Aceste plante pot fi alese daca doriti ca gradina dumneavoastra sa se mentina si pe timpul iernii.



Speciile de arbusti pe care le cultivam se pot impartii in 2 categorii: arbusti cu frunze colorate infrumuseteaza gradina de primavara pana toamna. A doua categorie sunt arbustii care infloresc. Din acest tip de arbusti se poate face o gama diverisificata de plante pentru gradina din cauza ca unii infloresc in anotimpuri diferite incepand din luna Martie si pana in luna Septembrie - Octombrie.



Plantele foioase pot oferii prin coronamentul lor bogat umbra vara in gradina, si se pot folosi ca un loc de relaxare pentru dumneavoastra.



Trandafirii pot oferii gradinii dumneavoastra o pata de culoare, iar cand acestia infloresc, ei pot fi taiati pentru a fi pusi in interiorul casei aducand frumusete oricarei incaperi unde sunt pozitionati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura