Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cascade iazuri arteziene

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Apa are capacitatea unica de a calma si reanvia simturile si a fost utilizata de secole de multe culturi ale lumii. Decoratiunea unei gradini implica si adaugarea unui amenjament acvatic,adica o fantana arteziana, o transforma pe aceasta intr-un loc pasnic, de relaxare si tihna.

Nu exisita nimic mai relaxant intr-o zi fierbinte de vara decat sunetul reconfortant al susurului unui parau sau caderea apei unei fantani arteziene. Pentru placere maxima, cu exceptia cazurilor cand aveti o gradina foarte mare, cea mai buna pozitie a unei fantani arteziene de gradina este in imediata apropiere a casei, astfel incat sa fie viziblila de la geam.

Deoarece o fantana arteziana bine pozitionata va influenta puternic stilul gradinii dumneavoastra, firma noastra produce o varietate larga de modele pentru ca si cea mai mica gradina sa poata adaposti o fantana arteziana. Acestea sunt in cea mai mare parte creatii originale, fiind realizate din ciment alb si praf de marmura. Fantanile arteziene se comporta excelent la variatiile de temperatura (inghet, dezghet) si sunt usor de intretinut si curatat.

Numai la noi gasiti fantani arteziene cu cel mai bun raport pret/calitate din Romania iar cum asta nu este suficient acum ti-am pregatit si reduceri. Nu mai sta pe ganduri acum e momentul sa faci cumparaturi.

Toate fantanile arteziene produse de firma noastra au un sistem propriu de recirculare al apei, nemaifiind nevoie de apa curenta pentru functionarea acestora.

Pentru amenajarile acvatice de mici sau mari dimensiuni venim in intampinarea clentilor nostri cu o gama variata de ornamente de gradina prefabricate care necesita doar umplere cu apa si conectata la curent electric. Sunt ideale pentru spatii interioare, holuri de primire, terase , balcoane sau gradini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura