Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Gamaterm Design

0728556611, 0728556611

Automatizare porti batante cu sistem came

GAMATERM
Model:
GAMATERM
Out of stock
Telefon:
0728556611
Pret:
650
 

Detalii produs

Portile batante necesita un grad de atentie ridicat la motorizare, fiindca sunt supuse atat intemperiilor cat si unui trafic intens.

cameI va propune o gama completa de automatizari pentru porti batante astfel incat sa garanteze instalarea facila de porti de orice dimensiune si pentru orice intensitate de trafic.

Motoare cu brat articulat pentru automatizarea portilor batante cu canate pina la 2,3 m.

Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie automatizarile in cazul portilor batante sunt: utilizare comoda si flexibilitate,rezistenta in timp si pretul accesibil.

Automatizari electromecanice ireversibile pentru porti batante, ele reprezinta solutia ideala pentru utilizare frecventa.

Automatizarile pentru porti batante came sunt usor de instalat si pot fi conectate la orice aplicatie, indiferent de complexitate.kitt-ul de automatizare pentru porti batante prezinta avantajul ca poate fi montat chiar si in situatii exceptionale cum ar fi canatele foarte mari sau stalpii din plumb.

Estetic, versatil, usor de utilizat, Facil, dupa cum evidentiaza si numele, este o automatizare electromecanica ireversibila pentru porti batante cu canaturi pana la 2, 3 m.

Se muleaza perfect pe necesitatile clientului. Sistemul manual cu cheie este localizat pe partea frontala a unitatii pentru a facilita accesul.

Carcasa din ABS ofera un nivel inalt de protectie, in timp ce design-ul cu linii simple face ca unitatea sa se potriveasca pentru orice tip de structura - clasica sau moderna.

Pentru informatii suplimentare referitoare la automatizarile pentru porti batante va invitam la sediul nostru sau va stam la dispozitie la nr de tel afisat.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Gamaterm Design
Persoana de contact: Sima Mirela
Adresa: Str. Anton Pann, Nr. 2, Constanta
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0728556611
Telefon mobil: 0728556611
Fax: 0341806801
Website: http://www.gamatermdesign.ro, http://www.gamaterm.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi