Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Euro Grup Srl

Nimic Nu Se Pierde !
0756053478,

Despre noi

Trimite mesaj
In prezent distribuim in Romania produse HoReCa ale unor producatori de marca din Italia (GFL – cosmetice, CARTINDUSTRIA VENETA – hartie profesionala, QTS - dispensere) cunoscuti pentru calitatea si diversitatea produselor, atat la nivel national cat si international.

Incepand cu Ianuarie 2006 societatea noastra devine importator al utilajelor de curatenie marca Nilfisk Alto- Germania, oferind o varietate de utilaje destinate curateniei profesionale (aspiratoare, masini de spalat pardoseli, masini de maturat pardoseli, hidrocuratoare).

2007, este anul cand Euro Grup incepe sa-si diversifice activitatea prin deschiderea unei linii de productie in regim propriu de produse destinate curateniei, respectiv detergenti pentru uz profesional. Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama variata de produse ce este in continua dezvoltare si ce se remarca prin calitate europeana la pret accesibil tuturor utilizatorilor.

De asemenea, firma noastra s-a angajat in sprijinirea oamenilor cu handicap fiind declarata unitate protejata conform legii 448/2006 art. 77 alin. 3 de Autoritatea Nationala pentru persoanele cu handicap, astfel clientii nostri sunt scutiti de taxa pentru persoanele cu handicap.
Produse si servicii:
echipamente profesionale pentru curatenie              ( aspiratoare, monodisc-uri, aparate cu aburi, masini de curatat pardoseli, aparate cu presiune apa rece/calda, maturatori), detergenti
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
Autorizatie Unitate Protejata
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Euro Grup Srl
Persoana de contact: Mateescu Cristian
Adresa: Calea Bucurestilor Nr 224 E
Localitate: Otopeni
Judet: Ilfov
Telefon: 0756053478