Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gabrielbigg Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rosii si portocale Grecia
05
Brand
Ambalate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cele mai gustoase rosii din timpul iernii !

Acum si in Romania , la pret de producator ,cu livrare din sera direct in depozitul dvs !
Data emiterii : Martie – 2013

Va prezint oferta, in calitate de Reprezentant al Companiei Vanzatoare, in Exclusivitate si in Romania oferta Rosii de calitate A superioara (vezi pozele mai jos) ,a unuia dintre cei mai mari producatori din Grecia ,cunoscuti pe intreg continent ,si nu numai , de peste 20 ani ani in aceasta activitate ,avand in proprietate peste 300 hectare de sere ,dotate cu tehnologie moderna ,nefolosind insecticide chimice sau alte substante asemanatoare ,testele fiind facute constant si la intervale scurte de timp.De asemenea ,rosiile sunt sortate electronic in functie de marime,greutate si culoare ,totul fiind foarte atent controlat de catre personal calificat .

Dispunem de toate certificatele pentru Vanzare.
Certificate de Calitate : ISO 22000 :2005 , HACCP , AGRO 2:1:2008 ,AGRO 2:2:2008 ,GLOBAL G.A.P ,EUREPGAP ,totodata ,mentionam ca dispunem de toate documentele in regula pentru comercializare in conditii de siguranta a produsului conform legii si standardelor UE .

Societatea, cauta Societati de Import ,Distributie ,Furnizori,Comercianti sau alte Institutii din Romania sau UE , pentru incheieri de Contracte sau nu ( SPOT-uri) ,ptr. sezonul 2012 – 2013 cu livrari in mod regulat in cel mai scurt timp ,dupa cum urmeaza :
Denumire produs : Rosii de sera
Origine si provenienta : UE Grecia
Cantitate minima : 1 TIR ( cca. 22 tone )

Pozele expuse sunt originale .
Pentru cei interesati, lasati email.
Din Gura in Gura