Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carne curcan refrigerata
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
" Carnea de curcan este preferata mai ales de catre persoanele care urmeaza diete cu un continut scazut de grasimi. Studii recente au demonstrat ca in cazul in care carnea de pasare este gatita cu piele, sucurile naturale si grasimea nu patrund in aceasta. Ca atare, este suficient sa se indeparteze pielea doar inainte de consum.

- Carnea de curcan este in mod natural un tip de carne fara grasimi, iar dupa ce se indeparteaza pielea, contine doar 1 gram de grasime la 30 g de carne. O portie de 150 g asigura aproape jumatate din doza zilnica recomandata de acid folic si este o sursa excelenta de vitamina B, B1, B6, zinc si potasiu.

Aceste substante nutritive mentin valorile scazute ale colesterolului in sange, protejeaza impotriva defectelor prezente de la nastere, cancerului si bolilor cardiovasculare, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a cresterii, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala si sustin procesele de vindecare.

Persoanele care sunt interesate in mod special de continutul de grasimi, ar trebui sa aleaga carnea alba de curcan. Aceasta poate fi gatita, fripta la gratar sau prajita in putin ulei, cu bulion, lamaie sau suc de protocale.

Carnea de curcan ofera urmatoarele beneficii pentru sanatate
- protejeaza impotriva formarii cancerului
- furnizeaza energie organismului si regleaza nivelul de zahar din sange
- ajuta la mentinerea sanatatii cardiovasculare
- este foarte eficienta in stimularea metabolismuli si a functiei hormonilor tiroidieni
- stimuleaza sistemul imunitar si ii furnizeaza organismului substante antioxidante
- contribuie la scaderea colesterolului rau din sange si a cresterii colesterolului bun
- ajuta la stimularea productiei de energie, imbunatateste starea de spirit, creste nivelul de testosteron si regleaza tensiunea arteriala. "
Din Gura in Gura