Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Beauty For Beasts
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii cosmetice salon Beauty for Beasts
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi cei de la Salonul Beauty for Beasts suntem, la randul nostru, stapani de animale si am cautat indelung in Galati un salon de infrumusetare canina care sa intruneasca toate cerintele noastre.

Negasindu-l am creat un spatiu in care orice catel sa beneficieze de servicii de calitate cat si de toata atentia si dragostea necesara.

Va asteptam, asadar, cu drag intr-un spatiu modern si primitor, utilat dupa ultimele standarde ale cosmeticii canine, unde va vom putea oferi servicii de cea mai inalta calitate si produse profesionale alese cu grija, de la cea mai buna si longeviva firma din domeniu.

Ne gasiti in Galati, pe Bd Siderurgistilor, in spate la Isharo.

Este firesc ca, daca ai un animal de companie sa iti doresti ca acesta sa beneficieze de cea mai buna ingrijire, de atentie si de toata afectiunea din lume. Stim ca deja ii oferi toata dragostea si atentia ta si de aceea iti aducem aceasta oferta menita sa-i asigure cea mai buna ingrijire profesionala.

Pentru cei mai multi dintre noi, cainele este mai mult decat un animal de casa - este un prieten pentru o viata intreaga, un membru al familiei dar totodata o reala responsabilitate.

Nici un alt animal de casa nu este mai devotat stapanului si nu se integreaza intr-un camin mai bine decat cainele. Acesta insa trebuie sa se adapteze la un mod de viata riguros si modern - trafic aglomerat, exercitii limitate si valorile unei specii care, uneori i se par de neinteles. In majoritatea cazurilor cainii impart spatiul de locuit cu familia, de aici rezultand necesitatea unei igiene pe care acestia nu si-o pot asigura in mod natural.

La salonul Beauty for Beasts, companionii dumneavoastra sunt primiti cu bratele deschise de personalul nostru profesionist si foarte amabil care se va asigura de tot conformtul lor: le vor face baita, ii vor pieptana, le vor descalci si tunde blanita, ce mai... ii vor face frumusei foc.

Si toate acestea, fara a folosi anestezice!

Nr. Contact: 0747530134

Pers. Contact: BASA CLAUDIU
Din Gura in Gura